Instagram'a giremiyorum
Selamün Aleyküm. Instagram'da 2FA olarak Google Authenticator kullanıyordum. Fakat yeni telefona geçtim ve instagrama giriş yaptım. Kodu da eski telefondan bakarak yazdım. Sonra o uygulamadakı kodlar olan telefona format attım. Tabi o uygulamayı yeni telefona geçirmeyi unutdum. Şimdi yeniden Instagram'a giriş yapmak istediğimde kod istiyor fakat o kodların hiçbirisi elimde değil. Destek Al'a tıkladığımda bana mail geldi. Maildeki kodu, ismimi ve Instagram kullanıcı adımı bir kağıta yazıp benim de olduğum fotoğraf çekip yanıt vermemi istediler. Yaptım, 20 dakika sonra geri dönüş yaptılar: "görünüşe göre hesabınız için iki faktörlü kimlik doğrulaması kapatılmış ve artık hesabınıza giriş yapabiliyor olmalısınız." Fakat yine de giriş yapamıyorum. Lütfen yardım edin ne yapmam lazım?
Ana kart type-c kaç watt enerji verir?
Selamun Aleykum. Asrock B450M Pro4 ana kartım var. type-c giriş var üzerinde. kaç watt enerji verdiğini nereden bula bilirim? iphone 8 plus şarj etmek istiyorum da o yüzden soruyorum :)
Iphone 8plus 12w adaptör alınır mı?
Selamun Aleyküm. İphone 8 plus kullanıcısı oldum yakın zamanda. 12w adaptör almak istiyorum. Ama izlediğim yabancı videolarda her zaman hızlı şarjı kullanmamamızı tavsiye ediyorlar. Acele etmediğin zaman 5w kullanmamızı öneriyorlar. Bu doğru mu? Fikirleriniz benim için önemli :)
40 dolar bandında oyuncu kulaklığı önerisi
Selamun Aleykum arkadaşlar. 40 dolar bandında amazon.com ya da ebay-dan ala bileceğim oyuncu kulaklığı arıyorum.
Şunlar arasında kaldım:
Logitech G432
Corsair HS35 ya da HS50 (şuan aynı fiyat nedense)
HyperX Cloud Stinger ya da HyperX Cloud Stinger Core (ne fark var aralarında bilmiyorum :) )
Ya da Tr dahili Gamepower Mihawk ve James Donkey 712
Hangisini seçmeliyim ya da farklı önerisi olan var mı? 7.1 olmasını isterim tabi ama stereo da olursa windows-dan açarım 7.1-i.
Türkçemde sıkıntılar varsa kusura bakmayın Azerbaycanlıyım <3
Selamun Aleykum. Xbox series x gamepad aldım yolda şuan. Sorum şu: Gamepad-ı pcye usb-le bağlasam sonra 3.5mm jack girişine de normal telefon kulaklığı taksam oyunların sesini ordan alırmıyım? Pcde de o özellik öyle mi çalışıyor yani? (Türkçemde sıkıntı varsa kusura bakmayın Azerbaycanlıyım :) )
Bilgisayar kendi keyfine göre kapanıyor.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kötü Türkçem için özür dilerim Azerbaycanlıyım :) Bilgisayarı 2019 ekimde falan topladım. Ryzen 5 2600-ü aliexpress-den 2ci el aldım, diğer her parça yeni. Bilgisiyarda kendi keyfine göre durduk yere tüm fanlar hızlanıyor ve öyle de kalıyor donuyor. Case-nin güç tuşundan basılı tutup kapata biliyorum anca. Format atdım bi kaç kez düzelmedi. Geçen yıldan şimdiye kadar çözüm bulamadım. Isınmayla alakası yok, çünkü bazen 10 gün falan hic kapanmıyo Rdr2 120 saat falan oynadım bi kez olsun kapanmadı. Neden oluyor? Bilen varsa şimdiden teşekkürler.
Bu arada sistemim:
Cpu: Amd Ryzen 5 2600;
Gpu: Asus Rog Strix Rx570 4gb;
Ana kart: Asrock b450m pro4;
Ram: Corsair Vengeance 16gb 3000mhz;
Sistem ssd: Toshiba tr200 480gb;
HDD: Toshiba 1tb;
Psu: Thermaltake tr2 S 500w 80 plus white.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.887 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad