Iphone 8plus 12w adaptör alınır mı?
-
-
12w değil 18w alın. Çünkü desteklediği üst sınır 18w madem hızlı olacaksa tam olsun:) Hızlı doldurmaya ihtiyacınız olunca 18w, aceleniz yokken de standart 5w olanı kullanırsınız. -
18w almaya kalksam type-c usb de almam gerek. O yüzden 12w almak istiyordum. Hem de videolarda falan çok da fark etmiyor şarj süreleri. Yanıtınız için teşekkürler <3
-
8 plus 15 watt destekliyor zaten diye biliyorum. 12 watt ta gayet hızlı şarj eder. -
24w yada 18w bakmam lazim 2 yildir kullayorum batarya sağliğim oyun yüzünden düştü şuana kadar sorun yaşamadim.8plus -
bildigim kadariyla 48w da destekliyor da ama çok fazla ısınıyor cihaz. onun bir hasarı olur mu olmaz mı onu soruyorum :)
-
hangi marka? spigen marka sence kullanılır mı yoksa apple.com-dan orjinalını mı alsam? Baküde yaşadığım için ala biliyorum :)
-
Anker kullaniyorum 2 yil oldu alali şuan bakinca fiyat cok ucmuş durumda 24w sanirim 100tl almiştim bakudeysen fiyat uygunsa apple al
-
10w, 12w veya 20w ile şarj ediyorum süre konusunda çok bir değişim olmuyor. Kafanıza yatanı alın hocam. -
48 watt desteklemez. Hızlı şarj özelliği iphone x ve 8 serisiyle geldi. 15 watt tı sınırı. Xs serisinde değişmedi bu değer. iphone 11 serisinde 18 watt hızlı şarj desteği geldi. iphone 12 serisinde 20 watt a kadar çıktı. Yani 100 wattlık adaptöre bağlasak bile en fazla çekebilceği kadar akım çeker.
-
teşekkürler <3
-
hmm anladım. teşekkürler <3
-
hmm. o zaman en iyisi 18 almak sanırsam :) teşekkürler <3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X