ÖSYM VS YOUTUBE
Arkadaşlar lafı fazla uzatmadan bu son zamanlarda yaşanan olaylardan haberiniz var mı?
ÖSYM VE MEB testlerini çözen öğretmenlerin ve dahası büyük youtube kanallarına dava açıyorlar.
Böyle zor bir zamanda neden öğrencilere zorluk çıkartıyorlar?
345 AYT BİYOLOJİ
Arkadaşlar çıkmış bu kitap.Alan oldu mu?Nasıl?
.
.
Geç çıkan test sonucu
Arkadaşlar annem ve arkadaşı bursa şehir hastanesinde 23 ekim saat 13`te corona testine gittiler.Nedeni arkadaşlarında covid çıması ve hafif grip idi.Daha sonra 24 ekim saat 17 civarları annemin arkadaşında pozitif çıktı ve sms yolu ile bildiri aldı.Fakat annem de herhangi bir sonuç çıkmadı ve sms falan gelmedi.Kuyrukta iki side ilk önce annemin arkadaşı girdi teste 10 15 dk ardından annem girdi teste. 10 15 DKLIK farkla sonuç gecikiyor mu? yoksa annemin negatif diye pozitif lere öncelik mi veriyor.Umarım böyledir umarım hiçbir şeyi yoktur canım annemin.Arkadaşlar bilen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum çıldırıcam evde.herhangi bir septomum yok ateşim yok ağrım yok ailecek hepimiz iyiyiz fakat ailecek hafif grip geçirdik diyebiliriz.Ne diyorsunuz?
PDF'ten deneme çözme
Arkadaşlar sizce oluru var mı?hani süreyi ayarlayıp bilgisayar karşısına geçip cozerim diye düşünüyorum.
Not:Grafik tablet kullanıyorum.
PDF'ten çözmenin dezavantajı var mı?
KAF??
Arkadaşlar tüm gün evde olduğu belirterekten başlayayım mu bu kitaba?
Ya da normal konu anlatimlu bir.kitaptan kendim mı gotursem.?
Mezunum geçen sene çalışmadım hiç.temelim azcikta olsa var ama problemler de kesin yetersizlik.
Yardımlarınızı bekliyorum
Not:kendi fikrim kendim kaynaktan çalışıp hızlı bir şekilde ilerlemek.tabi sizden de yorum bekliyorum.
BUNLAR ÇÖZÜLMELİ Mİ?
tyt ve ayt adına FEN BİLİMLERİ VE BİLFEN YAYINLARI çözülmeli mi?Gereksiz çözülmeyecek branşı var mı?Arkadaşlar yeni sisteme adapte mi bu yayınlar özellikle bilfenim matematiğine çok zor diyorlar diye duydum.Çözülmesi gereken yayınlar diyorsanız çözmeye başlayacagım efenim iyi forumlar.
video ve kitaptan çalışmanın farkı
Arkadaşlar herkese merhaba iyi günler diliyorum.
0 olan biri bile videodan ziyade konu anlatım kitabından çalışarak fakat bu 1 ile sınırlı değil örneğin şuanda matematik adına 3 tane konu anlatım kitabım var hem tyt hem ayt.diğer tüm dersleri de baz alırsak öğremenin yani videodaki hocanın katkısı bir düzeye kadar olacağını esas alarak konu anlatım kaynağından çözümlü örnekleri inceleyerek kafa patlatarak daha hızlı verim alma ve bu yolda daha hızlı ilerleme adına bu şekilde çalışılabilir mi?bunu her x dersin y konusu olarak düşünün.örnek LİMİT konu anlatım kitaptan çalışma falan filan.ben gerçekten videodan izlerken bayıyor fakat bir kitaptan çalışınca daha iyi anladıgımı düşünüyorum gibi.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar iyi forumlar.
YKS için video anlatım adına...
Arkadaşlar elimde her ders için kullanacağım youtube mecrası ve diğer özel ders platformları mevcut.Bu sürece yeni başlıyorum ve bu sayacağım şeyleri kullanma ya da kullan şeklinde en iyi verimle nasıl götürebilirim.Sözü sire bırakıyorum.
NOT:DOPİNG HAFIZA SAY PAKETİM MEVCUT TYT TÜM+AYT SAY)----->DP diyeceğim---Doping hafızanın soru çeşitliliğine okey fakat konu anlatış tarzını da göz önünde bulundurarak sadece dopingden faydalanmanın yanı sıra şimdi aşağıda yazacağım mecraları da kullanmamda ne gibi avantajlar ve dezavantajlar olabilir.Fikirleriniz tadından yenmez güzel kardeşlerim kesinlikle uygularım.
MATEMATİK:DP+MİKAİL+KAF
FİZİK:DP+ESŞ+VİP FİZİK
KİMYA:DP+KİMYA ÖZEL
BİYOLOJİ:DP+SENİN BİYOLOJİN
GEOMETRİ:DP+NURTAÇ HOCA+KENAN KARA
TÜRKÇE:DP+ÖNDER HOCA
TARİH COĞRAFYA FELSEFE :DP+KONU ANLATIMLI KAYNAK+SORU BANKASI
DİN KÜLTÜRÜ:İNTERNETTEN NOTLARI OKUYACAĞIM.
GENEL OLARAK ELİMDE HER DERS İÇİN MEVUT OLANLAR BUNLAR.SİZ CE GERÇEKTEN BU YAZDIGIM SIRA İLE TEMELDEN ZİRVEYE ÇIKAR MIYIM HOCALARIM.
EDİT:OBP:89,7 | MEZUNUM:TÜM GÜNÜM EVDE | EN ÖNEMLİSİ:BU İŞİN SİHİRLİ FORMÜLÜ YOK İŞ KAFADA BİTİYOR FAKAT TECRÜBELİ ARKADAŞLAR BU İŞİ VERİMLEŞTİRMEK ADINA BANA FAYDA SAĞLAYABİLİR. TEŞEKKÜR EDİYOR İYİ FORUMLAR DİLİYORUM.
YKS adına video,konu ve deneme
Herkese iyi günler.Bugünden itibaren önüme bir taslak oluşturdum ve bu taslak hakkında siz değerli insanlar gerçekçi yorumlar bekliyorum.yarından itibaren tyt ve ayt adına konulara 0dan başlıyorum ve taslağıma göre konular 14 Nisan çarşamba günü bir aksilik olmaz ise bitecek.Konuyu anlama bazlı ve ardından çok soru çözülmesi gerektiğini düşünyorum yani direk sorulara atlamıyorum.arkadaşlar şimdi bazı derslerin baba konularından bu kadar süre ayırdım siz ce bu süreler ideal süreler mi?Yorumlarınızı merak ediyorum
mat için problemlere 2 hafta fonksiyonlara 1 hafta pko 1 hafta trigo 1 hafta ve limite 12 gün türeve 14 gün integral 10 gün verdim arkadaşlar.
kimya için organiğe 6.5 hafta
biyoloji de bitki için ise 1.5 hafta verdim.Arkadaşlar uzatmadan sürelerin ideal oldugunu düşünerekten aklımı sadece su çeldiriyor ya deneme çözmeye 50 gün falan kalıyor bu sizce kısa bir süre mi.ilk önce tyt sonra ayt konuları bitecek ayt konularına başlar iken her hafta 2 tane genel tyt denemesi de çözeceğim.bunu göz önünde bulundurarak 14 nisandan sonra az bir süre kalıyormuş gibi.NE DİYORSUNUZ? AYRICA arkadaşlar ayt konuları bitince genel denemeler için bu kalan 50 gün gerçekten normal midir? ve bu süreci verimli geçirmek adına günler de değişiklik yapmam gerekir mi?
bu konulardan sonra küçük konulara da kaç gün verdiğimi hemen hemen anlamışsınızdır.örnek veriyorum mutlak değer 5 gün gibi.
konu çalışmalarım sıkı ve verimli olacak şekilde bir kaç taktikte beklemiyorum değil tecrübeli arkadaşlardan.
elimde TAMMAT 345 BİLGİ SARMAL 3D METİN KAREKÖK VE ÖZDEBİRİN SORU BANKALARI MEVCUT ve konuları 2 farklı videodan seyretmeyi düşünüyorum.MAT GEO FİZİK İÇİN. kimya biyo tek. türkçe de tek.2 farklı video izleyeceğim.örnek veriyorum.MAT İÇİN : MİKAİL SONRA KAF FİZİK İÇİN:ESŞ VE VİP FİZİK KİMYA İÇİN:KİMYA ÖZEL BİYOLOJİ İÇİN:SENİN BİYOLOJİN GEOMETRİ İÇİN:NURTAÇ HOCA VE KENAN KARA.YANİ DEDİĞİM DERSLERDEN 2 FARKLI HOCADAN KONULAR BİTMESİ GEREKİYOR BENİM TASLAĞA GÖRE.KAFI DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN LÜTFEN.ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZI ÇOK AMA ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMLARI BEKLİYORUM BU SÜREÇ ADINA BİR KAÇ FİKİR HİÇ TE KÖTÜ OLMAZ.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 70
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.928 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet