Şimdi Ara

Geç çıkan test sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem ve arkadaşı bursa şehir hastanesinde 23 ekim saat 13`te corona testine gittiler.Nedeni arkadaşlarında covid çıması ve hafif grip idi.Daha sonra 24 ekim saat 17 civarları annemin arkadaşında pozitif çıktı ve sms yolu ile bildiri aldı.Fakat annem de herhangi bir sonuç çıkmadı ve sms falan gelmedi.Kuyrukta iki side ilk önce annemin arkadaşı girdi teste 10 15 dk ardından annem girdi teste. 10 15 DKLIK farkla sonuç gecikiyor mu? yoksa annemin negatif diye pozitif lere öncelik mi veriyor.Umarım böyledir umarım hiçbir şeyi yoktur canım annemin.Arkadaşlar bilen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum çıldırıcam evde.herhangi bir septomum yok ateşim yok ağrım yok ailecek hepimiz iyiyiz fakat ailecek hafif grip geçirdik diyebiliriz.Ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsplaxes -- 25 Ekim 2020; 8:15:38 >

• Geçmiş olsun, Ankara'da 3 günü buluyordu testlerin sonuçlanması. aynı laboratuvara muhtemelen birçok yerden numune geliyordur, yoğundur.

• gurkank35 G kullanıcısına yanıt

sağ olasın bende düşünmüyorum değil.Bakalım.SMS ile herhangi bir şey gelmedi sağlık bakanlıgından.Belirti de yok umarım olmaz.3 gündür panikten heyecandan yks ye çalışmayı da ihmal ettim.

• xsplaxes X kullanıcısına yanıt

Geç çıkması sorun değil dostum pozitif olsa 1 günden sonra mesaj ardindan aile hekimi ulaşırdı size merak etmeyin geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

Aynen öyle işte annemde gayet iyi .biz koyluyuz zaten.Zeytin hasat zamanı geldi.Burada kadınlar 50-100 kişi 1.5 hafta once mevlüt yaptılar.ordan sonra herkeste bir belirti bir belirti 4 günde 50 vaka ile koyce rekor kirdik.jandarmalar her gün burada.koyu karantinaya alacaklar böyle giderse.fakat 14 gün sonra da zeytin hasat edilmediği zaman da bu sefer yazık olacak maddi durumdan da bayağı gideceğiz.bizim paranın diregi zeytindir.hocam umarım çıkmaz .bana bu olaylar ders oldu.hayatimi değiştirdim 2 gün öncesinden artık gercekten her türlü onlemin daha fazlasını alıyorum.herkesi uyarıyorum.gercekten hayat eve sığıyor arkadaşlar gerçekten.

• pozitif olanlar sisteme daha önce giriliyor, negatif olanlar daha geç saatleree kalabiliyor diye duymuştum emin olmamakla birlikte. ben test olduğumda benimki de geç saate kalmıştı ve negatifti sonucum. çok geçmiş olsun umarım negatiftir.

• beraber alınan testler farklı saatlerde çıkabilir, sırayla yapılmıyor testler sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izengel kullanıcısına yanıt

dostum 48 saat geçti.Pozitif çıkan arkadaşı 1 günde hemen sms aldı.Anneme herhangi bir sms yok.Acilden tanıdıklarına da baktırıyor daha çıkmamış.Çıksa olsa pozitif bize hemen bildirim gelmez mi yahu?

• Kendinizi dinleyin belirti varsa tekrar gidin. Annemin ve babamın testini kaybettiler bu gün 4. Gün çıkmadı. Annem dün rahatsizlaninca başka hastaneye gitti ambulans ile ve gece test aldılar bugün 13.30 sonuç için aradılar pozitif.

Perşembe günkü testi sorduğumda numune bozuk çıkmış dediler. Niye haber vermediniz bizde e nabız bekliyoruz tedavi erken başlardı dediğimde hastaneyi şikayet edin cimer diyor.

Haberiniz olsun

• sky83 S kullanıcısına yanıt

Hocam Allaha şükür şuan herhangi virüse dair bir belirtimiz yok.Fakat E devletten şifre alacagız ve e nabızdan konrtol edeceğim.Şuana kadar başka kişi tarafından baktırıyorduk sistemde gözükmüyor diyordu ve zaten pozitif çıksa şu ana kadar bizi aramışlardı bile.Yarın e devlet işini halledeyim oradan kontrol edeyim başkalarına gerek kalmadan.Teşekkür ediyorum.Annem verilen barkodu çöpe atmış illaha e devletten bakacagız artık :)

• Ankara'da yaşıyorum. Cumartesi sabah 08.30 da test verdim. Aynı gün akşam 18.00 de test sonucum çıktı(pozitif). Pozitiflere öncelik veriyorlar sanırım.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

hocam çok geçmiş olsun.Ne gibi belirtiler oldu ve yaşınız kaç? cevaplarsanız güzel olur teşekkür ederim.

edit:hocam sms olarak mı aldınız sonucu?saglk bkanlıgından değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsplaxes -- 25 Ekim 2020; 19:53:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsplaxes

hocam çok geçmiş olsun.Ne gibi belirtiler oldu ve yaşınız kaç? cevaplarsanız güzel olur teşekkür ederim.

edit:hocam sms olarak mı aldınız sonucu?saglk bkanlıgından değil mi?

Sağ olun hocam. Yaşım 20. Hafif öksürük, burun akıntısı ve biraz kırgınlık var. Ciddi bir belirti bulunmuyor. Evdeki diğer bireylerde pozitif. Ağır geçiren yok biraz gribe benziyor. Dün akşam filyasyon ekibi geldi ilaçları bıraktı uyarıları yapıp gitti. Her gün arıyorlar durumumuzu takip etmek amacıyla. 10 gün karantinadayız hadi bakalım :)

• Hocam geçmiş olsun bir şey çıkmaz umarım. Ben de pozitiflerin negatiflersen önce girildiğini duymuştum ama emin değilim.

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt

İnşAllah hocam sağ olasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.