Arkadaşlar elimde her ders için kullanacağım youtube mecrası ve diğer özel ders platformları mevcut.Bu sürece yeni başlıyorum ve bu sayacağım şeyleri kullanma ya da kullan şeklinde en iyi verimle nasıl götürebilirim.Sözü sire bırakıyorum. NOT:DOPİNG HAFIZA SAY PAKETİM MEVCUT TYT TÜM+AYT SAY)----->DP diyeceğim---Doping hafızanın soru çeşitliliğine okey fakat konu anlatış tarzını da göz önünde bulundurarak sadece dopingden faydalanmanın yanı sıra şimdi aşağıda yazacağım mecraları da kullanmamda ne gibi avantajlar ve dezavantajlar olabilir.Fikirleriniz tadından yenmez güzel kardeşlerim kesinlikle uygularım. MATEMATİK:DP+MİKAİL+KAF FİZİK:DP+ESŞ+VİP FİZİK KİMYA:DP+KİMYA ÖZEL BİYOLOJİ:DP+SENİN BİYOLOJİN GEOMETRİ:DP+NURTAÇ HOCA+KENAN KARA TÜRKÇE:DP+ÖNDER HOCA TARİH COĞRAFYA FELSEFE :DP+KONU ANLATIMLI KAYNAK+SORU BANKASI DİN KÜLTÜRÜ:İNTERNETTEN NOTLARI OKUYACAĞIM. GENEL OLARAK ELİMDE HER DERS İÇİN MEVUT OLANLAR BUNLAR.SİZ CE GERÇEKTEN BU YAZDIGIM SIRA İLE TEMELDEN ZİRVEYE ÇIKAR MIYIM HOCALARIM. EDİT:OBP:89,7 | MEZUNUM:TÜM GÜNÜM EVDE | EN ÖNEMLİSİ:BU İŞİN SİHİRLİ FORMÜLÜ YOK İŞ KAFADA BİTİYOR FAKAT TECRÜBELİ ARKADAŞLAR BU İŞİ VERİMLEŞTİRMEK ADINA BANA FAYDA SAĞLAYABİLİR. TEŞEKKÜR EDİYOR İYİ FORUMLAR DİLİYORUM. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsplaxes -- 19 Ekim 2020; 12:22:26 > |
Bildirim