Şimdi Ara

YKS için video anlatım adına...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde her ders için kullanacağım youtube mecrası ve diğer özel ders platformları mevcut.Bu sürece yeni başlıyorum ve bu sayacağım şeyleri kullanma ya da kullan şeklinde en iyi verimle nasıl götürebilirim.Sözü sire bırakıyorum.

NOT:DOPİNG HAFIZA SAY PAKETİM MEVCUT TYT TÜM+AYT SAY)----->DP diyeceğim---Doping hafızanın soru çeşitliliğine okey fakat konu anlatış tarzını da göz önünde bulundurarak sadece dopingden faydalanmanın yanı sıra şimdi aşağıda yazacağım mecraları da kullanmamda ne gibi avantajlar ve dezavantajlar olabilir.Fikirleriniz tadından yenmez güzel kardeşlerim kesinlikle uygularım.

MATEMATİK:DP+MİKAİL+KAF

FİZİK:DP+ESŞ+VİP FİZİK

KİMYA:DP+KİMYA ÖZEL

BİYOLOJİ:DP+SENİN BİYOLOJİN

GEOMETRİ:DP+NURTAÇ HOCA+KENAN KARA

TÜRKÇE:DP+ÖNDER HOCA

TARİH COĞRAFYA FELSEFE :DP+KONU ANLATIMLI KAYNAK+SORU BANKASI

DİN KÜLTÜRÜ:İNTERNETTEN NOTLARI OKUYACAĞIM.

GENEL OLARAK ELİMDE HER DERS İÇİN MEVUT OLANLAR BUNLAR.SİZ CE GERÇEKTEN BU YAZDIGIM SIRA İLE TEMELDEN ZİRVEYE ÇIKAR MIYIM HOCALARIM.

EDİT:OBP:89,7 | MEZUNUM:TÜM GÜNÜM EVDE | EN ÖNEMLİSİ:BU İŞİN SİHİRLİ FORMÜLÜ YOK İŞ KAFADA BİTİYOR FAKAT TECRÜBELİ ARKADAŞLAR BU İŞİ VERİMLEŞTİRMEK ADINA BANA FAYDA SAĞLAYABİLİR. TEŞEKKÜR EDİYOR İYİ FORUMLAR DİLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsplaxes -- 19 Ekim 2020; 12:22:26 >

• hocam mat geo fizikte neden 3 kanaldan birden izliyorsunuz? çok saçma bence. zamanınız çok gider bence matematikte kaf geometri sadece kenan kara fizik sadece esş yapın. dpden soru çözün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakositozz -- 19 Ekim 2020; 11:59:44 >
  • Sen kafayı sıyırmışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye mezun senende başarılar hocam bu kadar hocayla ne yapacaksın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her birinden bu kadar hocayla giderseniz asla yetişmez . İmkansız .
    En iyisini seçin her dersin .

Fizik :Ertan
    Kimya : Kimya Özel
    Biyoloji :
    Senin biyolojin

Matematiği seviyeni bilmediğin için bir şey demiyorum.

Seviyen kötüyse Mikail .
    Ama tek başına mikail bile çok uUn sürer . Yoğun çalışman lazım . Bu derslerin konu anlatım sürelerini hesapla . Tahminen günde minimum 8 saat çalışmalısın.
    Ancak öyle biter. Son aylarda da deneme ile tekrar edersin .
    Öbür türlü atıyorum matematikten iyi çalışıp fenin hepsi kalacak sınava girmene yakın , bir daha mezuna kalırsın.
    Bir de bir konu çalışınca gidip çıkmış sorulara bak . O kadar kasmana gerek yok . Örneğin ben Ertan hocadan ve bir kaç hocadan daha hareketi dinledim sonra gidip çıkmış sorulara baktım , şaşırdım .
    Sorularda özellikle fende aşırı detay sorular çıkmıyor . Büyük bölümünde önemli yerler çıkıyor .
    Son 2 aya kadar hepsini bitirip deneme çözmelisin. Deneme seni çok yükseltecek . Yoksa sınavda şu an çalıştıklarını unutmuş olacağın için belki yapamayacaksın.
    Dopingi boş ver .
    Her dersin en iyi hocasını seç . Onlar yeter artar bile.
    Sonrası dediğim gibi deneme ile olacak .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.