Şimdi Ara

YKS adına video,konu ve deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler.Bugünden itibaren önüme bir taslak oluşturdum ve bu taslak hakkında siz değerli insanlar gerçekçi yorumlar bekliyorum.yarından itibaren tyt ve ayt adına konulara 0dan başlıyorum ve taslağıma göre konular 14 Nisan çarşamba günü bir aksilik olmaz ise bitecek.Konuyu anlama bazlı ve ardından çok soru çözülmesi gerektiğini düşünyorum yani direk sorulara atlamıyorum.arkadaşlar şimdi bazı derslerin baba konularından bu kadar süre ayırdım siz ce bu süreler ideal süreler mi?Yorumlarınızı merak ediyorum

mat için problemlere 2 hafta fonksiyonlara 1 hafta pko 1 hafta trigo 1 hafta ve limite 12 gün türeve 14 gün integral 10 gün verdim arkadaşlar.

kimya için organiğe 6.5 hafta

biyoloji de bitki için ise 1.5 hafta verdim.Arkadaşlar uzatmadan sürelerin ideal oldugunu düşünerekten aklımı sadece su çeldiriyor ya deneme çözmeye 50 gün falan kalıyor bu sizce kısa bir süre mi.ilk önce tyt sonra ayt konuları bitecek ayt konularına başlar iken her hafta 2 tane genel tyt denemesi de çözeceğim.bunu göz önünde bulundurarak 14 nisandan sonra az bir süre kalıyormuş gibi.NE DİYORSUNUZ? AYRICA arkadaşlar ayt konuları bitince genel denemeler için bu kalan 50 gün gerçekten normal midir? ve bu süreci verimli geçirmek adına günler de değişiklik yapmam gerekir mi?

bu konulardan sonra küçük konulara da kaç gün verdiğimi hemen hemen anlamışsınızdır.örnek veriyorum mutlak değer 5 gün gibi.

konu çalışmalarım sıkı ve verimli olacak şekilde bir kaç taktikte beklemiyorum değil tecrübeli arkadaşlardan.

elimde TAMMAT 345 BİLGİ SARMAL 3D METİN KAREKÖK VE ÖZDEBİRİN SORU BANKALARI MEVCUT ve konuları 2 farklı videodan seyretmeyi düşünüyorum.MAT GEO FİZİK İÇİN. kimya biyo tek. türkçe de tek.2 farklı video izleyeceğim.örnek veriyorum.MAT İÇİN : MİKAİL SONRA KAF FİZİK İÇİN:ESŞ VE VİP FİZİK KİMYA İÇİN:KİMYA ÖZEL BİYOLOJİ İÇİN:SENİN BİYOLOJİN GEOMETRİ İÇİN:NURTAÇ HOCA VE KENAN KARA.YANİ DEDİĞİM DERSLERDEN 2 FARKLI HOCADAN KONULAR BİTMESİ GEREKİYOR BENİM TASLAĞA GÖRE.KAFI DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN LÜTFEN.ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZI ÇOK AMA ÇOK MERAK EDİYORUM YARDIMLARI BEKLİYORUM BU SÜREÇ ADINA BİR KAÇ FİKİR HİÇ TE KÖTÜ OLMAZ.

• ea'cı oldugum icin paragrafı tamamen okumadım ama organik 6.5 hafta çok fazla. 2019'da mf iken organiğin 2 haftada fişini çekmiştim

edit: 50 gün gayet iyi bir süre

edit2: limit 1 haftalık konu, trigoyla süresini değiştir bence

edit3: her konuda hem mikail hem behzat aşırı ağır olur hızlı ilerleyemezsin, konu konu tarafını seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Ellis -- 17 Ekim 2020; 21:26:46 >
  • Tek kanal neyine yetmiyor hocam? Hem 2 kanaldan izleyeceksin hem de bu kadar soru bankası çözmeye calisicaksin. Realist olalım bence günde bunu yapabilmen için en az 10-12 saat gerekli. Onun yerine tek kanaldan ilerleyip soru temizlemek daha mantıklı bence. Aslında 50 gün iyi bir zaman ama o konuda pek bir fikrim yok. Bu konuyla ilgili iyi bir fikir gelirse beni de etiketle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt

kesinlikle konu konu çalıştıgım zaman da olacak.organik daha erken bitebilirdi fakat ben de yine matematik ve fiziğin bitiş gününe göre uzattım.böylece daha fazla soru görme imkanım olacak.50 gün deneme için gayet iyi bir süre diye düşünüyordum ki siz de öyle düşünüyorsunuz.teşekkür ediyorum.

• hocam mezunum.günlük rutinim yatış 10.30 kalkış 3.30 total 4.5-5 saat uyku.geri kalan zaman dilimi bende.geçen sene hata yaptım derslerin yüzüne bakmadım.temelim bazı dersler de gayet iyi iken diğer bazı dersler de gerçekten kötü özellikle matematik problemler.en önemli kısım.farklı hocalardan dinlemenin gerçekten çok ağır oldugunu düşünerekten ama aynı zamanda farklı soru tipleri ve çözüm stratejileri görme güdüsünden de ilerleyeceğimi düşünüyorum.

• Tom Ellis kullanıcısına yanıt

hocam bu arada limiti 9 güne trigoyu 10 güne yükselttim.eyvAllah ki gerçekten trigonometri çok uzun bir konu.Çok teşekkür ediyorum.Organikten kısıp elektrik ve denge ünitesine de verebilirim.Hocam bir de bu soru bankaları ideal midir yoksa daha tepeye taşıyacak önerebilir misin?yıl boyu sadece bunları kullanacagım.Ek önerir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsplaxes -- 18 Ekim 2020; 9:25:51 >
  • Hem Mikail hem Kaf? Dostum sadece ikisine şimdi baslasan yetistiremezsin bu iki hocalar çok zaman yiyor. Sana tavsiyem birini seç ve başla. Anlatılan şeyler aynı üstüne sen koyacaksın başarılar dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 Kitap ve Deneme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xsplaxes X kullanıcısına yanıt

3.30 da nasıl kalkiyosun hocam :d helal olsun. Sana tavsiyem temelinin olmadığı konuları seçip 2 hocadan dinleyebilirsin. Zaten matematikte konu anlatımı kısadır. Bol bol soru çözümü dinleyebilirsin temel için . Ama şunu da söylemek gerekir. İzleyerek çok kalıcı olmaz ve çok da soru üzerinde uygulayamazsin. O yüzden konuyla çok vakit kaybetmez soru bankası ve denemelere yumulurdum.

• Faraday's Chair kullanıcısına yanıt

Kardeşim çok çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.