Astra k 1.6 ctdi model sorunları
Selam arkadaşlar araba almaya niyetlendim araç astra k 90 küsür binde 2016 model dynamic paket opsiyonlanmış 1.6 cdti 136 lık bunlar için okuğuma göre zincir sesi ve değişimi sıkıntısı var diyorlar bu konudaki düşünceleriniz nedir arac 2016 model ve 90 küsür binde km si var zinciri değişmesi gerekir mi araca bakarken nelere dikkat etmeliyim başına gittiğimde tabikide ustaya ve ekspere götüreceğim ama kendim gittiğimde ilk soğuk marş bastığımda motorun nesine dikkat etmeliyim ve aracın nerelerine bakmalıyım. Bu konular hakkında bir fikir verebilirseniz sevinirim. Birde arkadaşlar 1.4t 150 lilik k lar var bunlarla ilgilide piston kırma sıkıntısı var okudum ve duydum. Ama youtube de izlediğimde arabayı baya övüyolar bazılarıda korkarak gaza basılcaksa bu kadar paraya gerek yok diyor bu konudaki düşüncelerinizde nedir ? Herkese iyi forumlar.
Ne kadar araç kredisi çekebilirim?
Arkadaşlar selamlar,
Araç alacağım 2. el ve maalesef ülkemizde almış başını fiyatlar gittiği için kredi çekmek durumunda kalıyoruz. Ben en fazla ne kadar araç kredisi çekebiliyorum ve araç için sınırlama nedir yani en fazla kaç yaşında olabilir kaska sigorta zorunlu mu? Araç kredisi hariç başka bişey varsa öneren varmıdır bunları öğrenmek istiyorum. Şimdiden iyi forumlar.
Kira zam oranı neye göre yapabilirim?
Herkese merhaba arkadaşlar evimde kalan 9 yıllık bir kiracım var 9. yılına girdi daha yeni ekimde kira zammını yenileyeceğim. Bu konuda ben kiracıma ne kadar zam yapabilirim 9. yılına girdi ve etrafındaki evler 30 bin TL 27.500 TL den kiraya veriliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden herkese iyi forumlar
Bilgisayar müh. yanında 2. üni ne okunabilir
Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği okuyorum 2. üniversite okumak istiyorum yanında ne okuyabilirim grafik tasarımı felan yada yönetim bilişim okumak istemiyorum daha baska bisi ama bilgisayar müh isinede yarasın yani şirkete girerken Liste bu ne tercih ederdiniz fikrinizi almak istiyorum
250NK titreme sorunu için
Kolay gelsin 250NK ve 250Sr cf motonun arasında 10 bin lira fark var ve şunu sormak istiyorum asıl 250NK da titreme sıkıntısından çok bahsediyolar bilen varmı acaba rodajda olduklarındanmı titreme yapıyor nedir
Cf 250Nk
Kolay gelsin 250NK ve 250Sr cf motonun arasında 10 bin lira fark var ve şunu sormak istiyorum asıl 250NK da titreme sıkıntısından çok bahsediyolar bilen varmı acaba rodajda olduklarındanmı titreme yapıyor nedir
Araştırma sunum teknikleri için konu önerisi
Kolay gelsin. Bilgisayar mühendisliği bölümündeyim ve araştırma sunum teknikleri adında dersim var ve hoca sunum yaptıracak konu seçmemizi istedi ve konuyu onaylaması gerekli ama her konuyu beğenmiyor. Örnek vereyim mesela Tesla'nın otonom araçlarındaki güvenlik sistemi. Bu konu hakkında "o konu cok uzun, kısa ve anlaşılır konu istiyorum" dedi. Kabul ettiği konu örneği "GPT3 yapay zekası" lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.209 (Bu ay: 431)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası