Şimdi Ara

Ne kadar araç kredisi çekebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: electradio Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç alacağım 2. el ve maalesef ülkemizde almış başını fiyatlar gittiği için kredi çekmek durumunda kalıyoruz. Ben en fazla ne kadar araç kredisi çekebiliyorum ve araç için sınırlama nedir yani en fazla kaç yaşında olabilir kaska sigorta zorunlu mu? Araç kredisi hariç başka bişey varsa öneren varmıdır bunları öğrenmek istiyorum. Şimdiden iyi forumlar.

• 0 - 400.000 TL aralığında olan araçlar için azami %70’i, 48 ay
    • 400.001 - 800.000 TL aralığında olan araçlar için azami %50’si, 36
    • 800.001 - 1.200.000 TL aralığında olan araçlar için azami %30’u, 24
    • 1.200.001 - 2.000.000 TL aralığında olan araçlar için azami %20’si 12

2.el için kasko değeri üzerinden bu şekilde alabiliyorsun, fazlası yok istersen ihtiyaçla tamamlarsın

araç yaşı bankadan bankaya değişiyor gibi vakıfa gittim bana en fazla 6 yaş dediler ama akbankın sitesinde 10 yaşa kadar veriyor vade ile araç yaşı toplamı da en fazla 12 diyor

başka türlü bazı galeriler veriyor senetli ama onlar da öyle böyle faiz almıyor geçen uğradım bir bayiye kurumsal görünümlü 1 milyonluk araça 500 peşin verebilirsin kalanı 48 ay 30 bin liradan devam edersin dedi :)

2.el ve yaşı biraz fazla olan araç için taşıt kredisi yerine 2-3 bankadan ihtiyaç çekebilirsin tabi 100 bin üstüne 12 aydan fazla yapmıyorlar yasal zorunluluk böyle daha az miktarlarda çekersen 24-36 ay gibi vadelerde alabilirsin, sıfıra yakın bişey alacaksan taşıt kredisi mantıklı olabilir neticede 2-3 yıl ödemesi olacak ve araç haliyle yaşlanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 1 Ekim 2024; 11:37:6 >

• İkinci elde şartlar bankadan bankaya değişiyor, kasko zorunlu. Birde ben annemin aracını kredili sattım, şöyle bir durum yaşadım, alıcı ile notere gittik, alıcı aracın kredi kullanmadığı tutarı hesabıma gönderdi noterde satışı verdim, geri kalan tutarın hesabıma aktarılması için bankaya evrakları gönderdi, satıştan 1 saat sonra para hesabıma geçti. Stresli bir durumdu. Tabi ben bizzat kullandığı bankaya gittim, durumu doğrulattım.

Bu satışa çoğu satıcı dolandırılacağım korkusu ile yaklaşmaz. Bunuda göz önünde bulundurun.

• Max. 400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün araç aldım. şirketimle konuşup maaşımdan avans çektim. kredi faizi yok dosya masrafı yok. kafa rahat

• Araç kredisi çekmek için 18 yaşından büyük olunmalıdır.

Bireysel taşıt kredisinde araç bedeli 400.000 TL ve altında ise azami 48 ay, 400.000,01 TL – 800.000 TL arasında ise azami 36 ay, 800.000,01 TL – 1.200.000 TL arasında ise azami 24 ay ve 1.200.001 TL – 2.000.000 TL arasında ise azami 12 ay vade seçeneği sunuluyor.

İkinci el araba kredisi için ikinci el araç alımlarında kredi vadesi ve aracın yaşı toplamı en fazla 144 ay olacak şekilde kredilendirme olanağı sunuluyor.

Yukarıda ki bilgiler kağıt üzerinde olan rakamlar.

Bankaların Kredi Notu sistemi vardır ve senin bu kredi notuna göre verebilirler yada vermezler kredi.

Bankalar bu miktarların çoğunu yermez ama verse bile uçuk faiz rakamları ile geri ödeme yapabilirsin ki neredeyse 1 araba alırsın 2 araba fiyatı ödersin bankalara.Modern yeni tefeciler maalesef bankalar..!

Lakin sıfır otomobillerde sıfır yada düşük faizli ( 100.000 ile 400.000 arasında ) kampanya yapan markalar var ve yıl sonuna kadar devam eder bu kampanyalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 1 Ekim 2024; 19:16:57 >

• Bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar. Şunuda sormak istiyorum mesela ben bu krediyi nasıl çekiyorum yani ilk önce arabayı belirlemem mi azım 300 bin nakit vericem mesela arabayı alacağım kişiye geri kalan parada 400 bin taşıt kredisi arabayı belirleyip bankaya gidip öylemi çekiliyor nasıl oluyor peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trustmemaybe T kullanıcısına yanıt
    Bu başlıktaki kelimeleri Google'a yazsanız zaten karşınıza çıkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trustmemaybe T kullanıcısına yanıt

arabayı belirleyeceksin sonra aracın kasko değerine bakacaksın ondan sonra bankaya gideceksin bu model şu paket vs aracı söyleyeceksinonlar da kontrol edecek sonra bu kadar kredi verebiliriz diyecek bankanın vereceği krediyi sana değil araç sahibine verecekler o aşamada aracın ruhsatını bankaya bildireceksşn işte ne gerekiyorsa artık

aracın kasko değerini tsb den öğrenebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.