mako marş dinamosu kömür yuvası
mako marka elimde marş motoru var bunun için kömür yuvası sipariş ettim fakat 3 lü yuva geldi bunu marş dinamosuna taksam sorun olur mu? orjinali 4 kömürlü benim aldığım 3 kömürlü. fotoda mevcut
valeo marka ateşleme bobininin 1 ve 4 nolu bobin çıkışlarından ateşleme yapıyor fakat 2 ve 3 nolu çıkışlarından ateşleme yapmıyor. ecudan ateşleme bobini soketine +12 elektrik geliyor.
Buji ve kabloları yeni sıfır orjinal. Ateşleme bobini ise bir defa kullanılmış. Krank ve egzantrik sensörlerinden bunu yapar mı? Nasıl multimetre ile kontrol edilir? sorun nerede aranmalı?
Elimde boyle bir isiklandirma var
Bu elektronik aydinlatma kac voltta calisir? Volt bilgisi yazmiyor. Elimde multimetre var onunla kac volt cektigini tespit edebilir miyim?k
fiat albea 2007 model aracım var. Bu aracımın servis tamir pdf'i lazım bazı sorunlar var tesisatta onları tespit edip onarabilmek için. Çok araştırdım ama Rusça pdf hali var. İngilizcesine baktım bulamadım kesinlikle. Lütfen yardımcı olun.
vikars sc24 ecu
Bu bir otogaz ecu beynidir. Arıza öyküsü şu şekilde: "Sürekli olarak seviye gostergesi kirmizi yaniyordu. 12 voltu seviye gostergesinden verdim. Sonra hic yanmamaya basladi gosterge anahtari." Sanirim ecu'nun icinden bir kac parca bozuldu. Mosfetleri cikardim kontrol amacli ama deger gosteriyor. İsaretledim kontrol edebildiklerimi. Sizce nereye odaklanmaliyim multimetre ile? Ne zarar gormus olabilir. Nerelerdesiniz sevgili form severler?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 808 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektronik ve Mekanik