Şimdi Ara

vikars sc24 ecu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir otogaz ecu beynidir. Arıza öyküsü şu şekilde: "Sürekli olarak seviye gostergesi kirmizi yaniyordu. 12 voltu seviye gostergesinden verdim. Sonra hic yanmamaya basladi gosterge anahtari." Sanirim ecu'nun icinden bir kac parca bozuldu. Mosfetleri cikardim kontrol amacli ama deger gosteriyor. İsaretledim kontrol edebildiklerimi. Sizce nereye odaklanmaliyim multimetre ile? Ne zarar gormus olabilir. Nerelerdesiniz sevgili form severler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanxl41 -- 10 Temmuz 2022; 10:57:39 >

• Capacitor'ı max v geçmiş olabilir.

Devre resmini yüksek çözünürlükte çekip koyabliir misiniz?

• Seviye göstergesi sorunu, şamandıra kaynaklı ya da mıknatısla pozisyon algılayıp direncini değiştiren ibre kaynaklı olabilirdi.

Gaz ve benzine geçiş düğmesi olan kutu şeklindeki parça ise konu olan, pek mosfetlik özelliği yoktur aslında. Resimlerini çekip atmanız faydalı olur.

Eğer direk ledlere elektrik verdiyseniz, ledler bozulmuş olabilir. Ledler 12Voltla çalışmaz., birkaç voltla çalışır.

Detay lazım.

• ikinizden de ALLAH razı olsun. Şu aralar aşırı yoğunum arızalı parça bir kenarda duruyor. Müsait olunca detaylı fotolar atarım. İnşallah sorun çözülür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.