Modem Kaynaklı Sürekli İnternet Kopması
Arkadaşlar selamlar. Size bir problemimden bahsedip yardımlarınızı isteyeceğim. Ben tam 1 senedir millenicom abonesiyim. ilk 5 ay firmanın verdiği modemle sıfır kopma sıfır yavaşlama ile çok sağlıklı bir şekilde internet bağlantısı sağlayabildim. 5. ayın sonunda sürekli internet kopmaları ve hız düşümü yaşadığım için defalarca arıza kaydı açmamım sonucunda firma benim modemimin arızalı olduğu düşüncesine varıp yenisi ile değiştirdi. tabi bu süreçte ben dairenin internet hattı kablolarını falan komple yeniledim. yeni gelen modem de 2 ay kadar sorunsuz çalıştıktan sonra aynı sorunu yapmaya başladı. Bu arada ben kullanmadığım bir vdsl modemi hatta bağlayıp aynı sorunu onunla da yaşayacak mıyım diye denedim ama gel gör ki hiçbir sorun olmadı. Ama sıfır kutusunda bana gönderilen modemi takıp kullanmaya başladıktan 1-2 saat sonra sürekli kopmalar vs yaşıyordum. Türlü türlü kavga görültü ve tüketici hakem heyetinin araya girmesiyle firma modemimi bir kez daha değiştirdi. Aylardır kendi modemimle sorunsuz bağlantı yaptığım internet, bu yeni gelen modemde de gün içinde 3-5 kez kesinti yaşamaya başladı. sıfır kutusundan açılan modem bu. Modem kurulumu yapmayı biliyorum ve yapıyorum ki zaten ilk anda internete bağlanıyorum. Size sormak istediğim şey acaba benim bilmediğim bir durum mu var bu modem ayarlarında ? Yani bu modem kendini falan mı resetliyor belirli periyotlarla. Parasını ödediğim modemi kullanamıyorum delirmek üzereyim lütfen bana yardımcı olur musunuz ? modemin marka ve modeli Zxel vmg1312-t20b
Arada kaldım lütfen akıl verin 😨
|
TTnet vs Turkcell Superonline
|
|
|
Skylake sistem üzerine tavsiye
|
EPOX Anakart ve İşlemci Uyumu ?
|
|
|
Ses Kartı Ve Anakart Uyumu Yardım ?
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.174 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware