Şimdi Ara

TTnet vs Turkcell Superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben hali hazırda ttnet'in 8mbps kadar limitsiz net kullanıyorum. Lakin hiç 3 mbps üzerine çıktığını görmedim.

Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var ;

1- Turkcell Superonline VDSL nedir ? Mahallemizde Fiber hattı yok o yüzden DSL kullanmak zorundayız. VDSL'in ADSL'den farkı nedir ve altyapım bunu destekliyor mudur ?
    2 -Tukcell Superonline kampanyalarında genelde 24 mbps'ye kadar hız tanınıyor müşteriye. Orada da 3 mbps'ye takılı kalma durumum olur mu ? Yani bu 3 mbps olayı yaşadığım muhitin şebekeye olan kablo uzaklığı ile alakalı mıdır ?

Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım. İyi günler.

• Bende 6sı gibi başvuru yaptım superonline'a. Bayiye gittiğimde fiber ve vdsl desteklemediğini sadece adsl desteklediğini söylediler. Maksimum 10mbps alabilirsiniz size 8 verelim 16'a boşuna para ödemeyin dediler. Sizde sorun tam anlamıyla söyler bayi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VDSL ADSL'den daha yüksek hız vaat eder ancak kullanabilmeniz için altyapınızın iyi olması ve santrale yakın olmanız gerekir. Teoride 100 Mbps'e kadar hız alabilirsiniz. ADSL'de bu rakam 16 Mbps'dir. Hat değerlerinizi atın VDSL Kullanabilir misiniz bakalım. Ancak 3 Mbps üzerine çıkmadığına göre büyük ihtimalle altyapınız epey kötü ve VDSL Alamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.