Şimdi Ara

Skylake oyun sisteme ekran kartı seçimi karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir Skylake oyun sistemi topluyorum ve ekran kartı seçiminde büyük kararsızlığa düştüm.

Asus strix r9 380 4gb 256 bit oc
    MSI gaming r9 380 4gb 256 bit oc
    Sapphire nitro r9 380x 4gb 256 bit oc

Bu 3 kart arasında kaldım. Teknik olarak baktığımızda kâğıt üzerinde Sapphire diğerlerine oranla daha iyi görünüyor 380x olduğundan ötürü. Bundan 10 yıl öncesinde çok başarılı bi Sapphire ati 3000 serisi bir kartım vardı, servisinde büyük sıkıntı yaşamıştım o yüzden Sapphire'e önyargılı yaklaşır oldum ama sanırım Sapphire Servis sorunun çözmüş. Ve yine hatta bu markalar arasında en sorunsuz Servis sağlayan marka olduğunu baya bi kişi tarafından duydum.

Siz olsanız hangi kartı neden seçerdiniz?

Şöyle bi ihtimal daha var, Anakart bütçemden kısıp, gtx 970 de alabilirim, bunda da kararsızım. Yorumlarınızı bekliyorum. Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakarttan kisip 970 almak iyidir cw sorununu kafaya takmayin hangi oyunu 500fpsde oynayacaksiniz

• Bence mantiksiz anakart gibi bilesenden kisilmamalidir en son kisilmasi gereken parcadir ekran karti olarak 3 markada kendini duyurmus markalardin teknoloji şans isi bozulmicak denen misey bi olay olur bozulur bana gore aralarinda(kağıt uzerinde)fazla fark yoksa msi alabilirsiniz yine arada bir 100mhz oynuyorsa en iyisi terci edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fazla açıklama yapmadan Msi diyicem.
    Kendini kanıtlamış bir marka.
  • Tabiki asus. Yıllardır kullanırım tek bir problem dahi yaşamadım. Ama teknoloji birazda şans işi. Ayrıca msi'ın 300 serisinde gpularında problem vardı. Çok fazla problemli çıkıyordu. O sorun düzeltildimi bilmiyorum. Benim önerim ve tercihim asus olur.

• ozank90 O kullanıcısına yanıt
    Hocam Sapphire ile Msi aynı servis bakıyor galiba Servispoint'ti adı. Asus'un servisine tırt diyorlar. O yüzden bence en mantıklısı Sapphire r9 380 4 gb ;

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.