ASUS ANAKART RAID 0 SORUNU
Merhaba arkadaşlar. ASUS TUF B450 PRO GAMING anakartıma takılı 1 ssd 3 hdd var. Raıd 0 yapmak istedim. Asus sitesinden veya baska kaynaklardan yararlanarak harfi harfine talimatları uygulamama rağmen Create Array yani Dizin Oluştur bölümünü aktif edemedim. HDD Lerin hepsi farklı kapasitelerde farklı modellerde. Raıd sıfırda hddlerin aynı marka model kapasitede olması gerektigini yazan bi kaynaga raslamadım. Farz edelim öyle olması gerekiyor hiç mi aktif olmaz dizin oluştur bölümü. Daha önce amd anakartlarda raıd yapmış bilgisi olan yardım edebilcek varsa cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. İyi forumlar.
Sistem:
Windows 11 PRO
AMD R5 3600X
ASUS TUF B450 PRO GAMING
2X8 Crucial Ballistix Siyah DDR4 3600MHz CL16
720 GB SSD / 4 TB Seagate Barracuda / 2 TB Seagate Barracuda / 1 TB Western Digital
Asusun kendi raıd bilgi sitesi:
Merhaba arkadaşlar Xfx rx 6600 ekran kartım var bildiğim kadarıyla TDP degeri 132 W. fakat hangi oyunda denediysem 100 W geçmiyor. Rx 6600 kullanan arkadaşlarda da durum böylemi. böyleyse eger tdp'si 132 w olan bir kart neden 100 W çeker. bu durum normal mi aynısını yaşıyan varmı acaba.
Diger konu Xfx Speedster SWFT 210 RX 6600 Core ekran kartımın sıcaklık değerleri normalmi iyimi aynı ekran kartı olanlar sıcaklık degerlerini benle paylaşabilirmi lütfen arkadaşlar
Zte Nubia Z9 Max yardim edin lütfen..
|
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 52
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.920 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar