Şimdi Ara

Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi forumlar arkadaşlar. Aliexpressten aldığım USB repeater, fenvi 1200 repeater ve Xiaomi Mi Wi-Fi Menzil Genişletici Pro cihazları kullanarak wifi ağına bağlanıp wifi menzilini genişlettim. Elimdeki telefon tablet ile genişlettigim ama bağlandığımda wifinin yanında ünlüm işareti çıkıyor. Wifi menzil arttırıcı cihazları bağladığım ağda internet var telefon ile direk bağlandığımda bütün telefon ve tabletler internete girebiliyor. Wifi menzil arttırıcılarida çok uzağa koymadım sinyal gücü yeterli. Fakat ne yaptıysam bir türlü olmadı bu konuda yardım edebilecek teknim bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Wifi Repeater'ın IP'sinin ve kurulumunun repeater modunda olduğundan emin olun. Üstünde DHCP varsa ve farklı bir ip grubu dağıtıyorsa Internet gateway ine gitmiyordur.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Elimde olup kullandığım cihazlarbunlar.Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor.
    Bu resimler tabletten yada telefondan direk bağlandığımda wifi ağının detaylari Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. Bu resimlerde beyaz wifi repeaterin ara yüzü Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. Elimde 3 cihaz var huawei mate 20x redmi note 13 5G Oneplus pad 2 bu cihazlardan sadece mate 20x bağlanıyor bağlandıktan 3 5 saniye icindede ünlem işareti çıkıyor diğer cihazlardan note135G ip adresini alınıyor diyor 5 saniye sonra kayıtlı ağ olarak kalıyor. Pad2 de ise sadece ağa bağlanılamadi yazıyor. Durum bu kardeşim

• Güncel

• matrax55 M kullanıcısına yanıt

1541 tnk uzman çavuş. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. 

bak şimdi bunların üçünü de repeater olarak kullandın mı, her noktadca bağlantı hızın yarıya düşer. modemden 1000Mbps mi çıkıyor? say, 1. istasyon 500, 2. istasyon 250 3. istasyon 125Mbps olur. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor.  bu repeater iyi bir şey değil. ayrıca o usb aletini de ortada kullanmaktan başka çaren yok. bunu yapsan bile 1. ve 3. istasyonları birbirine bağlarken, 1. ve üçüncü istasyonlara veriyi ancak usb fenvi ile aktarırsın ki bu sadece 1 kullanıcı destekler ve bu noktada bulunan hiç kimse buna bağlanamaz ya sen bunun yerine mi wifi al yine. böyle şey olmaz. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. çünkü 3. istasyonda 8 kişi bağlandığını düşün, 2. istasyondaki fenvinin sigortası atar. Wifi repeatera bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 14 Ocak 2025; 18:56:10 >

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Hizmete Özel

Bu üç cihazı birbirine köprü yapmıyorum. Tek cihazı repeater olarak kullanmaya çalışıyorum fakat hiç biride İnternet vermiyor ünlem işareti çıkıyor bu cihazlardan hariç birtane de mi router 4c de denedim oda aynı oldu ne yaptıysam olmadı ip DNS ile alakalı bir çözüm olabilirmi acaba modemler standart modem olamaya bilirmi anlamadığım için soruyorum kurumsal cihazlarda böyle şeyler olabiliyormu gibisinden

• matrax55 M kullanıcısına yanıt

merkezi bir sisteme bağlı isen hiç uğraşma, tek kullanıcı için vardır bir kısıtlama. vdsl veya fiber gibi size özel bir aboenlik olup da modem veya router'ın sahibi siz iseniz, wps tuşu ile elindeki beyaz renkli olanı kolayca ağa dahil edebiliyor olman gerekir. her iki cihazda wps tuşlarına sırayla bir kere basman yeterli. bunu yapmadan evvel beyqaz renkli cihazı resetlemeyi dene. üzerinde küçük bir delik vardır. cihaz açıkken 10 saniye felan basılı tut, ışıkları söner ve tekrar yanar. tam açıldıktan sonra wps tuşlarını kullan. modem veya router üzerinde wps tuışu yok ise elineki cihazı pc'ye bağlayıp ayar yapabilirsin ancak. yalnız mac filtreleme ve ip kısıtlaması var ise cihaz yine işe yaramayacaktır. ya da başka bir iletişim kuralı. tavsiyem şahısa ait değilse ağ, hiç uğraşmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wifi geç bağlanıyor?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.