Bildirim
Zte Nubia Z9 Max yardim edin lütfen..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Forum xda ya baktiniz mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya millet bende çın mu yuklemiştim. Türkçe idi ama google uygulamaları yoktu. Uğraşırken telefonu brick ettim . kurtaramıyorum :( yardım edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aserty
Ya millet bende çın mu yuklemiştim. Türkçe idi ama google uygulamaları yoktu. Uğraşırken telefonu brick ettim . kurtaramıyorum :( yardım edin
Unbrick edebildiniz mi? -
Hocam hangi brickte yazdım onu hatirlamiyorum ama :) ilk başlarda iki defa servise göndermiştim telefonu. Şimdi boza boza öğrendim. Enn son telefon bootloader menüye girmiyordu. Kapak biraz dandik yapistirmali falan ama kapağı söküp çıkardım. Bataryanın soketini çıkarıp takınca , ses kısma ve power a basınca bootloader menüye girebildim. Sonra 9.29 stock recoveryi yükledim. Twrp yukledigimde giremiyordum ama stock recoveriye girdi. Sonra zipli 9.29 çin romunu yükledim 4pda.ru sitesinden sonra stock recoveryiden sideload bölümü var oraya tıkladım. Bilgisayara indirdigim Platform toolstan klasörüne .zipli romu atıp klasor içinde sağ tiklayıp komut sistemini açıp, teli bilgisayara baglayıp adb unmount komutunu yazip enterladım. Sonrada adb sideload bir boşluk zipli romun adını yazıp enterladım rom yüklendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserty -- 2 Temmuz 2017; 23:7:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X