Şimdi Ara

profilo 70 ekran tv aldim rezalet cıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv de ses diye bisey yok az cıkıyor onun yerine adamlar bi hışıltı koymuslar ozellikle geceleri tv izlerken insanı rahatsız cok rahatsız edici onceleri uydu cihazimdan kaynaklanıyor sandım ama degilmis cunku uydunun kumandasindan mute ye basiyorum hısıltı devam tv den mute ye bastıgımda kesiliyor ayrıca renkler cok cansız

• almadan önce bı sorsaydın foruma emın olkı kımse önermezdı profilo yu arka odaya koy onu cocuk odasına felan kendınede philips veya samsung önere bılırım bende samsung var 82" 1800 aldım kontrast 7000 tepki olanla ölmüse care olmaz ama yazdıgın ıyı oldu baskasının bası yanmasın barı bıde bıme gelecek 32" lcd 950ytl ondada kazıklanack mıllet sımdıden alanlara gecmış olsun
  • Acaba o hışıltı sesi tamir edilemez bişeymi????? garanti kapsamındayken bi servis falan çağırsaydın belkide ufak bir problemdir.
    Şansını deneyebilirsin kaybedicek bişeyin yok kanımca.
  • scartlar da bazen cızırtı çıkarııyor. bizim tvde scartla oynayınca ses gidip geliyordu. kaliteli bir scart kullanarak dene bir de.
  • yok kardes scartla lakası yok kac tane denedim valla garntiye yollicam ama yollamaya korkuyorum simdi tv gidecek gelecek baska biyerlerden sorunlar cikar diye korkuyorum cunku daha once basima cok geldi boyle garantiye yollama hikayeleri
    zaten bizim ülkemizde garanti kendini kandirmaktan baska bisey degil
  • arkadaşım o hışırtı bendede oluyordu benim televizyonum beko 72 ekran ve bu tv de ses ayarları var ekolayzer ve diğer otomatik ayarlar sendede sesle ilgili ayarlar varsa bunları denemeni tavsiye ederim şimdi bende yok kesildi
  • evet bende de var oyle ayarlar seninki gibi degil ekolayzir falan yok ama avl diye bisey var acik kapali konumu var ikisinde de ayni sey devam ediyor. ilgilendigin icin tsk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nachtregen

evet bende de var oyle ayarlar seninki gibi degil ekolayzir falan yok ama avl diye bisey var acik kapali konumu var ikisinde de ayni sey devam ediyor. ilgilendigin icin tsk.

O özellik kanallar arasındaki ses farkının ortadan kalkmasını sağlıyor. Bilginize.
  • TV ye uydu alıcı bağlı ise eğer ; uydu alıcının sesini yükseltin , ses kısıkta ise ondan yapabilir ....
  • şayet aldığın çok olmadıysa yani 15 günü geçmediyse bence iade etmelisin
    geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: george2604

TV ye uydu alıcı bağlı ise eğer ; uydu alıcının sesini yükseltin , ses kısıkta ise ondan yapabilir ....

Ya da tersini deneyin; uydu alıcısının sesi çok açıksa ondan da olabilir.
  • malesef alali 1 yili gecti geri verme imkani yok ama benim aklima bisey takildi bu benim aldigim profilo sahte yada spot falanmiydi diye cunku profilo bayisinden almadim oyle bir beyazesya saticisindan aldim sordugum herkez profilo cok iyi falan dedi beko yada arcelik le arasinda o zaman icin 150 200 ytl fark vardi yani benimki daha ucuzdu. yaptik iste bi hata tv alacaklara tek sey tavsiye ederim sony den sasmayin fiyati ni fazla gozunuzde buyutmeyin almisken 1 kere alin sora torunlariniz bile seyreder o sony i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.