Şimdi Ara

PROFİLO CM 1001 CTR mi 1021 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electrolüx markalı çamaşır makinesi 10 yılını doldurdu ve gürültülü çalışıyor, eskisini getir kampanyası yapıyor Profilo yetkili satıcıları ama fiyatlar bu iki ürün için netteki sitelere göre biraz tuzlu,

1. 1001 ctryi 780 TL (tek çekim) ve ücretsiz kargo ile gönderen bir site var BSH garantili diyor ama güvenilir mi bilmiyorum alış veriş yapanlar varsa yorum yapabilirlerse sevinirim

2. Bir de çift girişli olmasından dolayı 1021 mi düşünsem (888 tl)diyorum. Ama konu hakkında pek bir bilgim yok. Ev kombili sıcak su hemen gelmiyor banyoya bir de çift musluk var mı hiç kontrol etmedim açıkçası taşınırken bir kez kuruldu ondan sonra da bakmadım. Çift musluk olması şart mıdır?

Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilirler mi? Şimdiden teşekkürler...

linler:
    1. CM 1001 CTR

2. CM 1021 CTR

• CM 1001 CTR ithal mi yoksa yerli üretim mi bende bunu merak ediyorum.bir tanıdığa forumdan bakarak aldırdım şimdi aklıma takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 25 Aralık 2010; 13:52:21 >
  • cm1001ctr yerli yapım. 1001ctr ve 1021ctr farkı çift su girişi olması. forumdan öğrendiğim kadarıyla tek su girişi daha sağlıklı. bende foruma danışıp cm1001ctr aldım memnunum, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 27 Aralık 2010; 14:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egitimci35

Electrolüx markalı çamaşır makinesi 10 yılını doldurdu ve gürültülü çalışıyor, eskisini getir kampanyası yapıyor Profilo yetkili satıcıları ama fiyatlar bu iki ürün için netteki sitelere göre biraz tuzlu,

1. 1001 ctryi 780 TL (tek çekim) ve ücretsiz kargo ile gönderen bir site var BSH garantili diyor ama güvenilir mi bilmiyorum alış veriş yapanlar varsa yorum yapabilirlerse sevinirim

2. Bir de çift girişli olmasından dolayı 1021 mi düşünsem (888 tl)diyorum. Ama konu hakkında pek bir bilgim yok. Ev kombili sıcak su hemen gelmiyor banyoya bir de çift musluk var mı hiç kontrol etmedim açıkçası taşınırken bir kez kuruldu ondan sonra da bakmadım. Çift musluk olması şart mıdır?

linler:
    1. CM 1001 CTR

2. CM 1021 CTR

Sıcak su girişi olan makineler hazır sıcak suyu kullandığından %50'ye kadar enerji tasarrufu yaparlar. Ancak bu durum makine su alır almaz hemen sıcak suyun makineye varması şartıyladır. Yani makinenizin kombi veya güneş enerjisi deposuna çok yakın konumda olması gerekir. Aksi taktirde makineniz kombi-musluk arasındaki borularda kalan artık soğuk suyu alacak, kombiniz boşuna çalışarak sadece musluk ile arasındaki borunun içindeki suyu ısıtacaktır. Duşa girdiğinizde de makine çalıştırılırsa sıcak su komforundan mahrum kalmanız cabası.

Kısacası sıcak su girişini sadece makineniz kombinin hemen yakınındaysa düşünün derim.

Söylendiği gibi 1001CTR ile 1021CTR arasında sadece su girişi farkı vardır ve yerli ürünlerdir.

780TL'lik ürünü bence çekinmeden alabilirsiniz. Ürün ambalajlı ve faturalı olduğu sürece hiçbir problem olmayacaktır.

• Linkini verdiğiniz yer oturduğum mahalledeymiş :D akşam canlı gidip bakayım diyorum :)

Biraz önce aradım, dükkandan satış fiyatımız farklı oluyor 1000 tl ye geliyor diyor 12 taksitle 780 tl ye sattığı makinaya. Ben de ödemeyi dükkandan yapayım kargoyla gelsin dedim ona da yanaşmıyor. 500 peşin kalanına da karttaki puanlarımı kullanacağım için netten alamıyorum. cuma,c.tesi alacağım ctr 1000 veya 1001 makineyi, araştırmadayım.

Anlamadığım peşin vereyim 780 tl dükkanda diyorum yanaşmıyor adamlar. Huylandım ben bu siteden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kxlylmz -- 28 Aralık 2010; 11:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kxlylmz

Linkini verdiğiniz yer oturduğum mahalledeymiş :D akşam canlı gidip bakayım diyorum :)

Biraz önce aradım, dükkandan satış fiyatımız farklı oluyor 1000 tl ye geliyor diyor 12 taksitle 780 tl ye sattığı makinaya. Ben de ödemeyi dükkandan yapayım kargoyla gelsin dedim ona da yanaşmıyor. 500 peşin kalanına da karttaki puanlarımı kullanacağım için netten alamıyorum. cuma,c.tesi alacağım ctr 1000 veya 1001 makineyi, araştırmadayım.

Anlamadığım peşin vereyim 780 tl dükkanda diyorum yanaşmıyor adamlar. Huylandım ben bu siteden.

Ben de sizi bekleyeyim o zaman, telefonla görüştüm, bana da pek bir emin yer gelmedi ama 780 tlye 12 taksit olayını konuşmadım sitede vade farkını verdiklerini görünce, oraya giderseniz yine Candoğan ustadan öğrendiğim kadarıyla makine üzerinde (kutusunun) seri numarasının yazdığı yerde 4 rakamlı bir sayı varmış yapıldığı ayı ve yılı gösteren ona da bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: egitimci35

Electrolüx markalı çamaşır makinesi 10 yılını doldurdu ve gürültülü çalışıyor, eskisini getir kampanyası yapıyor Profilo yetkili satıcıları ama fiyatlar bu iki ürün için netteki sitelere göre biraz tuzlu,

linler:
    1. CM 1001 CTR

2. CM 1021 CTR

Sıcak su girişi olan makineler hazır sıcak suyu kullandığından %50'ye kadar enerji tasarrufu yaparlar. Ancak bu durum makine su alır almaz hemen sıcak suyun makineye varması şartıyladır. Yani makinenizin kombi veya güneş enerjisi deposuna çok yakın konumda olması gerekir. Aksi taktirde makineniz kombi-musluk arasındaki borularda kalan artık soğuk suyu alacak, kombiniz boşuna çalışarak sadece musluk ile arasındaki borunun içindeki suyu ısıtacaktır. Duşa girdiğinizde de makine çalıştırılırsa sıcak su komforundan mahrum kalmanız cabası.

Kısacası sıcak su girişini sadece makineniz kombinin hemen yakınındaysa düşünün derim.

Söylendiği gibi 1001CTR ile 1021CTR arasında sadece su girişi farkı vardır ve yerli ürünlerdir.

780TL'lik ürünü bence çekinmeden alabilirsiniz. Ürün ambalajlı ve faturalı olduğu sürece hiçbir problem olmayacaktır.

Candoğan usta çok teşekkür ederim yanıtların için, burada verdiğin neredeyse tam zamanlı mesaiye, emeklerine herkese yardımcı olmana helal olsun diyorum. Tekrar tekrar teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim ne demek. Sizin gibi bilgi sahibi olmak isteyenlerle bildiklerimi paylaşmak benim için bir zevk. Çekemeyip çamur ve iftira atan bazı fesatlar zaman zaman çıksa da ben beyaz eşyaları seviyorum, bildiğimi paylaşmaktan da oldukça memnunum. Aslında umursamıyorum, ama malum "Sinek küçüktür ama mide bulandırır".
  • Candoğan hocanın hakkı ödenmez bu konularda, kendisine teşekkürü borç bilirim.

Sanırım spotçudan 850 tl ye ctr1001 bulamazsam ctr1000 i alıcam.
  • quote:

Candoğan hocanın hakkı ödenmez bu konularda, kendisine teşekkürü borç bilirim.

Sanırım spotçudan 850 tl ye ctr1001 bulamazsam ctr1000 i alıcam.

Rica ederim.

CM1001CTR'yi bulma şansınız çok daha yüksek. CM1000CTR piyasadan kaldırılalı 1 sene olacak neredeyse.
  • Güzel haber o halde, yarın maaş günü. kredi kartına yatırayım da limitim açılsın
  • Ürünü aldık hayırlısıyla bugün teslim edildi, servis yarın gelip kuracak. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

460 nakit
    290 puan
    100 tl kredi kartı 50x2 şeklinde aldım (peşin fiyatına) :D
  • hayırlı olsun. Nereden aldığınızı da yazarsanız sevinirim...
  • Teşekkürler. Pendik köprüsünden yukarı kurtköye doğru giderken kalite spotçular çarşısı diye bir çarşı var. Profilo buzdolabını da oradan almıştım 2 ay önce. Faturada 3-4 farklı dükkanlarının adresleri yazıyordu. İsterseniz eve gidince bakıp yazabilirim.
  • Merhaba profilo CM 1000PTR 8 kg.lık makine hakkında bilgi sahibi olanlardan yardım alabilirmiyim. hangi ülkede üretilmiş, teknolojisi, sağlamlığı, ekonomisi nasıldır. Gerçekten 8 kg lıkmı? mesela yorgan yıkayabilirmiyiz. Şimdiden bilgi verenlere teşekkür ederim. Alternatif önerilerizi de bekliyorum.
  • Candoğan usta, tavsiyelerin doğrultusunda Profilo Cm 1001 CTR aldım ve memnunum, gerçi biraz daha bakleyip

üstteki mesajda belirtilen model de olabilirmiş ama neyse, size sormak istediğim konu makinenin alt önünde bulunan

kapak çıkartıldığında içinde su bulunuyor, bunun her yıkamadan sonra boşaltmak gerekir mi? Biraz zahmetli bir iş

açıkçası, kullanma kılavuzunda net bir bilgi yok, boşaltmanın nasıl yapılacağını anlatmış ama gerekip gerekmediği veya

ne sıklıkta yapılması gerektiği ile konusunda bilgi verebilir misin?
  • Tüm çamaşır makinelerinde pompa grubunda su kalır. Bu su kanalizasyondaki kötü kokulu havanın geri teperek çamaşır makinesinin içine dolmaması içindir.

Buradaki suyu boşaltmanız hiçbir zaman gerekmemektedir. Sadece yılda 1-2 kez bu bölmeyi açarak pompada herhangi bir yabancı madde (iğne, düğme, toka, perde kornişi vb) olup olmadığını kontrol etmeniz yeterlidir. Pompa kapağı da zaten çamaşır ceplerinde unutulan bu tarz yabancı maddeleri çıkarmanız için vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Tüm çamaşır makinelerinde pompa grubunda su kalır. Bu su kanalizasyondaki kötü kokulu havanın geri teperek çamaşır makinesinin içine dolmaması içindir.

Buradaki suyu boşaltmanız hiçbir zaman gerekmemektedir. Sadece yılda 1-2 kez bu bölmeyi açarak pompada herhangi bir yabancı madde (iğne, düğme, toka, perde kornişi vb) olup olmadığını kontrol etmeniz yeterlidir. Pompa kapağı da zaten çamaşır ceplerinde unutulan bu tarz yabancı maddeleri çıkarmanız için vardır.

Çok teşekkür ederim Candoğan usta yanıtınız için,

Önceki makinede su olmuyordu bu pompa dediğiniz bölümünde,

Evet arasıra açıp biriken toz filan temizliyordum ama su olunca o bölümde yeni makinede o nedenle

sordum,

Tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim...

• quote:

Linkini verdiğiniz yer oturduğum mahalledeymiş :D akşam canlı gidip bakayım diyorum :)

ilginç bir durum...
    nasılsonuçlandı?
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    CM1001CTR allah belalarını versn boyle bı makınayı kakaladılar snrada arkasını aramadılar servs bakmıor dıstan bı bakıp gıdıor bı makına nasıl 1.ayda kullanılmaz vasıyette grer bnun nasıl bır acıklaması var almayın kardeşim berbat bı makına
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.