Şimdi Ara

progdvb hakında yardım lutfenm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bu programı yenı yukledım ama kullanamıyorum ayarlarını bılen kullanan lutfen yardım etsın

• Mesela ne gibi ayarlar ??? Ne yapamadığını biraz daha açık yazarsan bilgi verebiliriz kardeş
  • Sen ilk önce aldigin tv kartinin ayarlarini yap sonra progdvd de options bölümünde senin karti bul ve baslat sonrada arama yaptir. OK?
  • forumda arama kapalı olduğundan arama yapamıyorum. progdvd programının trial versiyonunun linkini verebilecek olan varmı.
  • http://rapidshare.de/files/9771996/P...ll7.5.EXE.html
    bu linkten progdvd 7.5 indirebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamucera

http://rapidshare.de/files/9771996/P...ll7.5.EXE.html
    bu linkten progdvd 7.5 indirebilirsiniz

eksik link. ben sitesini suan hatirlamiyorum bulunca yazarim.
  • ok
    düzeltiyom
    http://rapidshare.de/files/9771996/ProgDVBPowerInstall7.5.EXE.html

bu link kullanılıyo şu anda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende bir soru sorayım. Elimde AverTv DVB-S var. Uyduya bağladım bazı kanalları buldu. Yalnız Star Atv Show gübü kanalları bulmadı. Aver'in kendi programının kanal listesini güncelleyemedim. Elle tek tek girmekde zor geldi! Onun yerine ProgDVB kurayım dedim. Power install kurdum yalnız hiçbir şekilde yayın alamadım. Arattırdım, tarattırdım olmadı. Kartı seçip başlat dedim, transponderları güncelledim genede olmadı. sinyalde sorun yok çünkü aver'in kendi programı çalışıyor. anlamadım ben işten hiçbirşey! Fikri olan varsa bana bi yardım edin arkadaşlar...
  • bendede aynı kart var ama öncelikle bence uydu diseq ayarlarını kontrol et. averin kendi programını bende kullanmak tan yana değilim. show tv açılıyo fakat çok geç açılıyo progdvb de
  • şifreli kanalların çözümü nasıl oluyo yardımcı olursanız mennun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazyigci

şifreli kanalların çözümü nasıl oluyo yardımcı olursanız mennun olurum

burası bunun yeri değil
  • quote:

Üst konuyu oku istersen

Bak şöle verim sana link;

ss2www.kayacenter.com
    skyvisionwww.skyvision-tv.com

bu linklere tıkla, hem buralardan satın alabilirsin, hem kartlar hakkında bilgi edinebilirsin, hem satış noktalarına bakarsın, hem şifreli çözmen için gerekli keylerin linklerini vs. bulabilirsin...

Dijital TV Kartı (DVB-S) almak istiyorsan önce buralara bak derim ben, çünkü en ii 2 marka ve kendi siteleri yani en sağlıklı bilgi alabileceğin yerler o linkler anlamadığın birşey olursa yine burada sorarsın ve biz yardımcı oluruz detaylı olarak (keyler hariç)

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

quote:

Üst konuyu oku istersen

Bak şöle verim sana link;

ss2www.kayacenter.comskyvisionwww.skyvision-tv.com

bu linklere tıkla, hem buralardan satın alabilirsin, hem kartlar hakkında bilgi edinebilirsin, hem satış noktalarına bakarsın, hem şifreli çözmen için gerekli keylerin linklerini vs. bulabilirsin...

Dijital TV Kartı (DVB-S) almak istiyorsan önce buralara bak derim ben, çünkü en ii 2 marka ve kendi siteleri yani en sağlıklı bilgi alabileceğin yerler o linkler anlamadığın birşey olursa yine burada sorarsın ve biz yardımcı oluruz detaylı olarak (keyler hariç)

İşime Yaradı

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
    İşime Yaradı

Ok kardeş sewindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.