Şimdi Ara

Program Çalıştırmayan Hard Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar Yeni aldığım 8 TB lık Hdd'nin içine attığım programları çalıştırmayı denediğimde bu hatayı alıyorum.
    Sebebini anlayamadım acaba bu hard disk in içinde işletim sistemi olmadığı için olabilirmi windows u buna mı kurmam gerek programları çalıştırabilmesi için ?

Program Çalıştırmayan Hard Disk

ayrıca konu ile çok alakası olmayan bi sorum var bu yeni hard disk yüksek hızda çalışmaya başladıgında az bi tıkırtı duyuyorum sonra tam hıza ulaştığında tıkırtı kesiliyor sıkıntı büyük mü ?

Şimdiden ilginize teşekkürler.

• Arkadaşlar 1. sorumun cevabını buldum yeni Hard Disk in içine açtığım Program Dosyaları klasörürnün adını Program Files olarak değiştirince sorun kalmadı mesele türkçe karakterler yani

ikinci sorum hala geçerli diskin bozulma ihtimali varmıdır 8 TB lık bi diskte normal midir bilemedim sürekli çıkan bi ses değil sadece ilk hızını alırken çıkıyor
  • Harddiskin içine işletim sistemi kurmana gerek yok, programı çalıştırır.

Ses olayına gelirsen çok normal. Bizde 3 tane 8 TB harddisk var dediğin gibi sesler çıkıyor.
  • Programın çalişmamasının sebebini buldum zaten klasör adını program dosyaları yerine program files yaptım sorun çözuldü
  • engineer037 kullanıcısına yanıt
    Usta sana bi sorum daha olucak hazir yakalamisken :)

Ben bu yeni hard disk i taktigimdan beri bilgisayar acilirken bios tan sonra siyah ekran kaliyor sol ustte ( - )
    İşareti yanim sonuyor anladigim kadariyla yanlis hard disk in icinde ariyor isletim sistemini cunku biostan dogru hard diski boot edince sorunsuz aciliyor pc ben yinede pc yi bundan bahane komple soktum temizledim bugun termel macunu yenileyip yeni aldigim ssd ile calistiricam windows u da ssd ye kurucam benim bu ssd yi kalici olarak varsayilan isletim sistemi surucusu yapmam icin ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-ŞHERİF-_-

Usta sana bi sorum daha olucak hazir yakalamisken :)

Ben bu yeni hard disk i taktigimdan beri bilgisayar acilirken bios tan sonra siyah ekran kaliyor sol ustte ( - )
    İşareti yanim sonuyor anladigim kadariyla yanlis hard disk in icinde ariyor isletim sistemini cunku biostan dogru hard diski boot edince sorunsuz aciliyor pc ben yinede pc yi bundan bahane komple soktum temizledim bugun termel macunu yenileyip yeni aldigim ssd ile calistiricam windows u da ssd ye kurucam benim bu ssd yi kalici olarak varsayilan isletim sistemi surucusu yapmam icin ne yapmam gerek ?
    Bios'tan boot sıralamasını ayarlayabiliyorsun, ilk sıraya ssd'yi koy.

Eğer aynı diskte çift işletim sistemi sorunu oluşuyorsa şu programla sorun çözülebilir:https://neosmart.net/EasyBCD/

• engineer037 kullanıcısına yanıt
    Eyv Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.