admin oturumundayım,windows 7 home premium işletim sistemi kullanıyorum.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler,iyi forumlar.
Merhaba,
Yönetici hesabından giriş yaptığına eminmisin ?
Güvenli modda kaldırmayı dene bakalım, sonuç ne olacak.
Öncelikle merhaba,
Güvenli modda kaldırmayı denedim,yine aynı hatayı alıyorum.
Kendi oturumumdayım,administrator olarak görünüyorum.Sorduğunuz diğer admin oturumuysa nasıl erişeceğimi bilmiyorum o kısma.
Teşekkürler.
yardım edicek yok mu arkadaşlar? admin oturumuyla da denedim,yine aynı hatayı alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ampenidas
yardım edicek yok mu arkadaşlar? admin oturumuyla da denedim,yine aynı hatayı alıyorum
kullanıcının Local admin olmasına rağmen Add or remove a girmek istediğinde “Add or Remove Programs has been restricted. Please check with your administrator” hata mesajı vererek Ekle Kaldıra girişi engelleme probleminin çözümü için aşağıda bulunan registry kaydına gidilir ve NoAddRemovePrograms değeri 0 yapılır.
dediğiniz yere girdim,policies'in altında uninstall diye bi anahtar yok,sadece policies dizini var.başka bi yolu var mıdır?
teşekkürler.
Arkadaşın verdiği anahtar xp için olabilir. assasins creed oyununun klasörüne girdiğinizde orada uninstall dosyası var mı?varsa sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştıra tıkladıktan sonra kaldırmayı dener misiniz?
Mesut arkadaşında dediği gibi oyunun kurulu oldğu klasörde uninstall var ise öyle kaldırmayı dene.Eğer yok ise internetten ashampoo magical uninstall programını ya da ccleaner'daki program ekle / kaldır bölümünden kaldırmayı dene.
assassin's creed'e dair hiçbi şey yok bilgisayarda,uninstall ettiğim halde hala görünmekte.ccleaner ile deniyorum şimdi.
teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik
Mesut arkadaşında dediği gibi oyunun kurulu oldğu klasörde uninstall var ise öyle kaldırmayı dene.Eğer yok ise internetten ashampoo magical uninstall programını ya da ccleaner'daki program ekle / kaldır bölümünden kaldırmayı dene.
çok teşekkürler,ccleaner ile denedim ve hallettim.
yardım eden herkese teşekkür ediyor ve iyi forumlar diliyorum,sağolun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme