Şimdi Ara

program ekle kaldırda bazı uygulamalar gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu sabah bir oyun yükledim (grand theft auto san andreas) virüsde yoktu, sonra akşam bu oyunun multiplayerini yükledim olmadğı için siliyim dedim prog.ekle/kaldırı açtım baktım o da ne uygularmaların yarısı yok ama hepsi çalışır durumda ayrıntılı tarama yaptım tekrar aynı olay mft alan temizliği yaptım tekrar aynı kafayı yiyicem ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum bilgisayar konusunda a dan z ye bilgim vardır ama iş böyle olunca hemen forumlara başvurdum ve ilk duragım burası oldu acil yardımlarınızı bekliyrum
     program ekle kaldırda bazı uygulamalar gözükmüyor program ekle kaldırda bazı uygulamalar gözükmüyor

• çıldırıcam ya gerçekten bilen yokmu ???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3TH@X

evet arkadaşlar bu sabah bir oyun yükledim (grand theft auto san andreas) virüsde yoktu, sonra akşam bu oyunun multiplayerini yükledim olmadğı için siliyim dedim prog.ekle/kaldırı açtım baktım o da ne uygularmaların yarısı yok ama hepsi çalışır durumda ayrıntılı tarama yaptım tekrar aynı olay mft alan temizliği yaptım tekrar aynı kafayı yiyicem ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum bilgisayar konusunda a dan z ye bilgim vardır ama iş böyle olunca hemen forumlara başvurdum ve ilk duragım burası oldu acil yardımlarınızı bekliyrum
     program ekle kaldırda bazı uygulamalar gözükmüyor program ekle kaldırda bazı uygulamalar gözükmüyor

ESET NOD 32 BİR TARAMA YAP OLMASSA SİSTEM GERİ YÜKLEME YAP BAKALIM İLK DEFA KARSILASIYOM BOYLE BİR SORUNLA HADİ HAYIRLISI.

• quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

Orijinalden alıntı: C3TH@X

evet arkadaşlar bu sabah bir oyun yükledim (grand theft auto san andreas) virüsde yoktu, sonra akşam bu oyunun multiplayerini yükledim olmadğı için siliyim dedim prog.ekle/kaldırı açtım baktım o da ne uygularmaların yarısı yok ama hepsi çalışır durumda ayrıntılı tarama yaptım tekrar aynı olay mft alan temizliği yaptım tekrar aynı kafayı yiyicem ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum bilgisayar konusunda a dan z ye bilgim vardır ama iş böyle olunca hemen forumlara başvurdum ve ilk duragım burası oldu acil yardımlarınızı bekliyrum

ESET NOD 32 BİR TARAMA YAP OLMASSA SİSTEM GERİ YÜKLEME YAP BAKALIM İLK DEFA KARSILASIYOM BOYLE BİR SORUNLA HADİ HAYIRLISI.

sağol kardeşim cevap için bended ilk defa karşılaşıyorum bu durumla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.