Merhabalar. Dün "A" biglisayarda C sürücümün tümünü paylaşıma açtım ve "B" bilgisayardan Program File's bağlanmaya çalıştım ama izin vermedi. (Aynı şekilde Windows ve o kişinin Documentlerinede) Program Filies dizinin paylaşımında hatda paylaşım aktif degil. Daha sonra yardımından nasıl paylaşıma açabilirim diye baktım ama Windows XP yardımında o klasörlerin açılamadığını yazıyor. Bu dizinleri nasıl paylaşıma açabilirim ??
ONlari butun dosya olarak acmak problem veriyor sadece icinden gerekli dosyalari paylasima ac Bu arada murat senmisin
paylaşabilirsin.. yapman gereken guest accountunu enable etmek ve güvenliğin için şifre vermek.. böylece o bilgisayara bağlanırken sizden şifre ister, şifrenizi girerek bağlanabilirsiniz.
Bizde de 2 bilgisayar bağlı ve ikisi de 10 larca kez format yedi. Ancak tutarlı olarak birinin Program Files ına ulaşılıyor, diğerininkine ulaşılmıyor (şifre falan istenmiyor ikisinde de). Şu Guest account olayını deniyeceğim, umarım ilgisi vardır.
Paylasimda servis pack 2 yuklu makinalar genelde network uzerinde gorunmuyor program files tamamini paylastirmak yerine icindeki dosyalari paylastirirsaniz raht edersiniz