Şimdi Ara

Program Görev Yöneticisi İşlemlerde Gözüküyor ama Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 Tane Sorunum Var 1.si; pes13 oyununu geçen gün açtığımda açıldı ancak şimdi deniyorum açılmıyor. Görev yöneticisi- İşlemler sekmesinde görünüyor ancak açılmıyor diğer konulara baktım bunun dışında donma vb. ile birlikte yazmışlar bu konuyu ancak bende öyle sorunlar çıkmıyor sadece işlemlerde çalışan bir program açılmıyor...
    2.si ; Kngiht online Pvp ye tekrar başlamak iiçin bilgisayara bir client indirdim patch çekiyorum herşey geliyor ancak start a bastığımda bi açılır gibi oluyo ama açılmıyo :S bilgisayarım Toshiba Satellite c660 core i3 işlemci w7,4gb ram ve ekran kartı paylaşımsız 1gb nvıdia geforce with cuda lütfen bilgisi olan biri yardım edebilirmi çok zor bir durumdayım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: 5noattack

Herkese İyi Forumlar...
    2 Tane Sorunum Var 1.si; pes13 oyununu geçen gün açtığımda açıldı ancak şimdi deniyorum açılmıyor. Görev yöneticisi- İşlemler sekmesinde görünüyor ancak açılmıyor diğer konulara baktım bunun dışında donma vb. ile birlikte yazmışlar bu konuyu ancak bende öyle sorunlar çıkmıyor sadece işlemlerde çalışan bir program açılmıyor...
    2.si ; Kngiht online Pvp ye tekrar başlamak iiçin bilgisayara bir client indirdim patch çekiyorum herşey geliyor ancak start a bastığımda bi açılır gibi oluyo ama açılmıyo :S bilgisayarım Toshiba Satellite c660 core i3 işlemci w7,4gb ram ve ekran kartı paylaşımsız 1gb nvıdia geforce with cuda lütfen bilgisi olan biri yardım edebilirmi çok zor bir durumdayım.

Sanırım yaptığınız işlemlerin sonucu PC'nize virüs bulaşmış olabilir ki Görev yöneticisi açılmıyorsa, o sorunlarınız başlamadan önceki zamana/sate sistem geri yükleme yapın bakalım durum neyi gösteriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.