Şimdi Ara

PROGRAM İSTEĞİ ..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dayım kanser hastası ameliyat sonucu bundan sonra konuşamıcak windowsta bi program var siz yazıyosunuz o okuyo androidde veya iosta böyle bi program varmı bilenler varsa lütfen yardımcı olun çok önemli veya windows 7 bi tablet alsak bilgisayardaki programı yükleyebilirmiyiz.. benim için çok önmeli ve acil yardım eden herkeze teşekkürler

• Öncelikle geçmiş olsun Allah şifalar versin. Bi bilgim yok benim ama arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
  • oncellıkle gecmıs olsun kardes .
    android isletim sistemi sahibi arkadaslarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ktix007.talk&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwyLDEwOSwiY29tLmt0aXgwMDcudGFsayJd su lınkı bır denıyebılırse yada bıraz arastırabılırse yardımcı olabılırler. Bır wındows tabletde bılgısayar ıcın olan uygulamaları calıstırması gerekır eger cok sıstem gereksınımı ıstemıyosa . Ama tam emın degılım yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum bılen arkadaslar yardımcı olursa daha ıyı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun kardeş. Doğru anlamış mıyım , şimdi dayınız cihaza yazacak, cihaz da onu dişarı mı verecek ? Böyle bir program mı lazım ?
  • Google translate.

• Evet daha iyisini bulana kadar google translate denedim gayet güzel anlaşılıyor söyledikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Geçmiş olsun kardeş. Doğru anlamış mıyım , şimdi dayınız cihaza yazacak, cihaz da onu dişarı mı verecek ? Böyle bir program mı lazım ?

Öncelikle allah herkezden razı olsun ... Doğru anladın yunus kardeşim.... Bu arada yarın google translate yi denicem ... Farklı bilgisi olan arkadaslarin yardımını bekliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

oncellıkle gecmıs olsun kardes .
    android isletim sistemi sahibi arkadaslarhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ktix007.talk&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwyLDEwOSwiY29tLmt0aXgwMDcudGFsayJd su lınkı bır denıyebılırse yada bıraz arastırabılırse yardımcı olabılırler. Bır wındows tabletde bılgısayar ıcın olan uygulamaları calıstırması gerekır eger cok sıstem gereksınımı ıstemıyosa . Ama tam emın degılım yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum bılen arkadaslar yardımcı olursa daha ıyı olur.

Simdi deniyorum yardim icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.