Şimdi Ara

[Program] Nedgraphics Vision Fashion Studio...Moda Tasarım Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu program lazım ama bulamıyorum bir türlü. elinde olan varmı. nasıl nerden indirebilirm..

Bi zahmet yardım edin. 1 aydır bu programı inernetten arayış içindeyim ama sonuç SIFIR.

Hepinize teşekkürler...

• Merhaba derebeyim.
    Buna benzer programı (Netgraphichs Studio 1.1) bende arıyorum. Senin mesajı görünce altın bulmuş gibi sevindim ama sende arıyormuşsun.
    Ben bu programı buldum ama bilgisayarıma (flashget) bir türlü indiremiyorum. Linki de burada.
    http://www.freedownloadscenter.com/Web_Authoring/Misc__Web_Authoring_Tools/NetGraphics_Studio_Download.html
    Şayet indirebilirsen bana da haber ver.
    saygılar
  • Acaba verdiğiniz programla kıyafet tasarlamak mümkün mü? Nasıl kullanacığımızı anlatırsanız minnettar kalırım çünkü indirdim ama bu tür konularda çok yeteneksizim =(
  • NedGraphics programın 2008 versiyonu elimde mevcut ve bir dongle ile çalışıyor. Dolayısıyla biryerden indirsenizde çalıştıramazsnız. Giysi tasarımı, kalıp tasarımı, 3 boyutlu giydirme v.s.. gibi her türlü moda tasarımı yapabiliyorsunuz. Bununlada kalmayıp tekstilin her dalında modülleri mevcut. Jakarcılar, emprimeciler, modacılar genelde bu programı tercih ediyor. Program tabiiki ücrete tabii. Eğer istiyorsanız benimle irtibata geçmeniz yeterli. Saygılar.. 0542 286 30 07.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.