Şimdi Ara

Program tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç hafta oldu başlayalı hocanın verdiği programı yapıyorum ama başlangıç seviyesi. Ne zaman ileri bir programa geçmeliyim? Bir de internette bir sürü programl var ama uygulayıp tavsiye edebileceğiniz var mı benim için şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 23 Ağustos 2019; 12:34:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 ay sonra gel.. Daha 3 Hafta sonunda ileri seviye programlardan bahsetmek... Henüz hareketlerin nasıl yapılacağı, Beslenme, Uyku düzeni tam oturmamış zamanda, güç kazanma hareketlerini uygulamadan ileri seviye programı düşünmene gerek yok. Hocanizdan Temel hareketleri öğrenin, Nasıl yapılmasını gerektiğini öğrenin, Vücudu Full Body ile ileri seviye ye hazir hale getirin sonra İleri seviye program bulunur. Bizde yazarız, Google da bile çok sayıda Prof Program var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam, evet temel hareketleri yapıyorum şu an. ileri seviye derken ne zaman başlangıç programını geçmeliyim diye sormak istemiştim. Yavaş yavaş olacak tabii şimdilik bu şekilde devam edeceğim o zaman. Yeni başlayınca daha fazlasını yapmalıyım gibi geliyor ama düzenli gideceğim, öğrenmeye çalışıyorum. Sağ ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phases -- 23 Ağustos 2019; 17:8:7 >
  • www.kasvekuvvet.net çok beğendiğim ve sık sık uğradığım bir site. Senin de işine yarar belki diye paylaşmak istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.