Şimdi Ara

Program ve Oyun indirme Sektöründe Yeni Bir Soluk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Site İsmi : https://programoyunindir.com

Site Konusu : Program ve Oyun indir

Domain Kayıt Zamanı : Nisan 2018

Tanıtım ve Açıklamalar :

Programoyunindir.com "Program ve Oyun indirme alanında yeni bir soluk getiriyoruz!" sloganıyla sektöre hizmet vermeye başlamıştır.

Sitemizde güncel oyun ve programların konularını ve bununla beraber android oyunları ve oyun yamalarını da sitemizden arayarak indirebilirsiniz.

Bu alandaki eksiklik olarak görülen çalışmalar incelenip sitede sade ve bilgi içerikli paylaşımlar yapılmaktadır. Bütün uploadların site admini tarafından yapılıp gerek görseller gerek açıklama kısmı detaylı şekilde incelenip eklenmektedir.

Yakın zamanda sektörde adını duyaracak olan Programoyunindir.com sitesi sizleri de sitesinde görmekten memnuniyet duyar.

Son konularından olan PES 2018 Spor Toto Süper Lig Yaması indir konusunda Pes 2018 oyununun Türkiye takımlarının hepsini eklememesinden dolayı oluşturulan bir yamadır. Bu yamayı sitemizden indirip oyununuza entegre ederek sizde sorunsuz şekilde bilgisayarınızda keyif alarak oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rbizde -- 6 Temmuz 2018; 22:38:32 >

• Gerçekten kullanışlı olmuş arayüz. Daha önce 2-3 defa kullandım. Forumdaşa ait olmasına sevindim. Başarılar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.