Şimdi Ara

Program Yapmak iStiyom HELP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Program Yapmak iStiyorum.... C++ la Pek Beceremedim Bana Böyle Kolay Bi tane Program Yapma Programi Verirmisiniz Yada C++ yi Adim Adim Anlatan bi Rehberi

Şimdiden Teşşekürler :)

• Kardeş burada videolu anlatım var eğer kavrayabilirsen bişiler yaparsın

tıkla
  • bu C++ zormuş :D daha kolay ve basit bişi yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: FatalSystem

Arkadaşlar ben Program Yapmak iStiyorum.... C++ la Pek Beceremedim Bana Böyle Kolay Bi tane Program Yapma Programi Verirmisiniz Yada C++ yi Adim Adim Anlatan bi Rehberi

Şimdiden Teşşekürler :)

bugünlerdede kolay yoldan program yapmak isteyenler akın etti foruma ya Kolay yoldan program yapamazsın arkadaşım program yapmanın farklılığı budur zaten.Site yapmaya benzemez bu.
  • Anlaşılan bu işlerde oldukça acemisiniz.

Bence sırasıyla şu konuları araştırın: (internetten araştırın, kitaptan araştırın vs vs.)

• Programlama Temeli ve Programlamanın amaçları, araçları
    • Algoritma (Çok Sağlam Olması Zorunlu!)
    • HTML+CSS+XHTML
    • JavaScript+AJAX+XAJAX
    • ASP+PHP+Python
    • VB.NET+C#+C++
    • ASP.NET 3.5 + ADO.NET

Bu konuları sırasıyla benimsediğinizde önünüze ne çıksa çözüm bulabilirsiniz. Koyu harflerle belirttiklerim çok çok çok önemli.

İyi çalışmalar

Volkan Çağlayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan: -- 13 Temmuz 2008; 17:33:00 >
  • merhaba arkdasım eğer programlama öğrenmek istiyorsan bu konuyu daha önce arkdaslarda acmıstı benim programlamın temelini öğrendiğim ve surekli yardımcı olarak tuttuğum http://www.kitapyurdu.com/kitap/96265/visualbasic6.htm?sa=39503255 (bu linkde)
    Altasyayınlarının Visulabasic kitabıdır ve C programlamayıda bu yayın evinin kitabından öğrenmeye basladım
    kısaca bir şeyi paylasmak istiyorum sizlerle (umarım zamanınızı almıyorumdur);
    programlamaya merak saldığım zamanlar yasadığım yerde kaynak sıkıntısı oldu için ve kimseninde bu konuda pek bilgisi olmadı için hevesim biraz kursağımda kalmısdı ama bıkmadım, sonra bir gun lise yıllarındayken bilgisayar hocam bana visual basic 3.0 kitabını vermişdi cok sevinmişdim ama kitap neredeyse orta duzey ve profesyonellere hitap ettiği için cok fazla bir şeyler öğrenememişdim...
    autocad çizim programına yonelmişdim, bu programıda temel duzeyde baya bir ilerlettim cok guzel bir kitap dan öğrendim benim için tabi guzel...
    bir gun Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Niksar Meslek Yuksek okulunda Avruğa birliği destekli kurs acıldı o kursa cok kişi nerdeyse 600 un uzerinde kayıt oldunu duymustum ve kursa kabul edildim ve bu kursta bize toplu olarak kitap getirdiler yukarıda verdiğim linkdeki kitap bu kitapdan öğrenmeye basladım kitap 3. hamur kağıtdan ama anlatımı ve ornek soruları bakımından cok cok guzel cunku bende zeydin pala ihsan karagulle ile memik yanık ın kitaplarıda var bahsettiğim kitap içlerinde EN İYİSİ, reklam yapmıyorum inanın bana...
    BURDAN PROGRAMLAMACI ADAYLARINA VE KENDİNİ İLERLETMEK İSTEYENLERE TAVSİYEM VERDİĞİM LİNKDEKİ KİTABI İNCESİNLER VE EMİN OLUN BU KİTAP TEMELLERİNİZİ COK SAĞLAM ATACAKSINIZ umarım zamanınızı almamısımdır, hakkınızı helal edin zamanınızı aldıysam...

• c++ ile başlanmaz diye bişey yok,diyen varsa da görmezden gel
    fakat dil seni boğuyorsa herhangi bir high level dil ile başlayabilirsin,örn.basic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: poopsy

c++ ile başlanmaz diye bişey yok,diyen varsa da görmezden gel
    fakat dil seni boğuyorsa herhangi bir high level dil ile başlayabilirsin,örn.basic

evet her dilden başlanabilir istersen assembly den bile başlayabilirsin. fakat bu acemi olan bir kişinin programlamadan soğumasına neden olur. çünkü ilk baş zor gelir. ben böyle öğrendim

html - 12 yaş
    php - 12-14 yaş
    css - 13-14 yaş
    js (azcık) 14 yaş
    c - 15 yaş (daha öğreniyor eskiden başlayıp azcık okuyup bırakmıştım bu sefer cidden bu işe giriştim ve ilerledim)

aslında herşey istemeke bitiyor. 15 yaşımda isteyerek c ye başlasaydım olurdu ama ozaman web programlama ile uğraşıyordum. baktım önüne gelen geçen webmaster olunca bende yeter be ayrıcalığım olsun deyip masaüstü programcılığa atladım. yaş 16, c ile ilerliyom c bitincee c++ oda bitince hiç diğer platformlara girmiyecem

çünkü çok fazla dil bilmek iyi programcı olduğunu göstermez. kanadalı bi adam varmış hereşyi bilen aslında hiçbişeyi bilmezmi ne diyomuş :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad Soft -- 15 Temmuz 2008; 2:20:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

quote:

Orjinalden alıntı: poopsy

c++ ile başlanmaz diye bişey yok,diyen varsa da görmezden gel

evet her dilden başlanabilir istersen assembly den bile başlayabilirsin. fakat bu acemi olan bir kişinin programlamadan soğumasına neden olur. çünkü ilk baş zor gelir. ben böyle öğrendim

html - 12 yaş
    php - 12-14 yaş
    css - 13-14 yaş
    js (azcık) 14 yaş
    c - 15 yaş (daha öğreniyor eskiden başlayıp azcık okuyup bırakmıştım bu sefer cidden bu işe giriştim ve ilerledim)

aslında herşey istemeke bitiyor. 15 yaşımda isteyerek c ye başlasaydım olurdu ama ozaman web programlama ile uğraşıyordum. baktım önüne gelen geçen webmaster olunca bende yeter be ayrıcalığım olsun deyip masaüstü programcılığa atladım. yaş 16, c ile ilerliyom c bitincee c++ oda bitince hiç diğer platformlara girmiyecem

çünkü çok fazla dil bilmek iyi programcı olduğunu göstermez. kanadalı bi adam varmış hereşyi bilen aslında hiçbişeyi bilmezmi ne diyomuş :P

bu yaşta programlama ile uğraşman ve programlama dillerinden php-js bilmen çok güzel fakat masaüstü programcılıkla uğraşacaksan sana nesneye yönelimli dillerden java veya C#öğrenmeni tavsiye ederim çünkü şu anki ortalama bir kullanıcının cevaplarina en hızlı ve etkin şekilde bu dillerle cevap verebilirsin. C++ ve C ile çok şeyler yaparsın fakat daha alt seviyeli işler yapmayacaksan kod yazma süren bu diğer iki dile göre çok fazla olacaktır.

Bu arada js-php-c ve c++ bilmek çok dil bilmek değil inan bana

• quote:

Orjinalden alıntı: muratgun

Kardeş burada videolu anlatım var eğer kavrayabilirsen bişiler yaparsın

tıkla

Muratgun, ustune alinma seni elestirmiyorum, ama video ile nasil program ogrenilir ki? ben bunu hicbir zaman anlamis degilim.

Bence tek yolu kitap. Kitabi alip okumaktan baska bir yolu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.