Şimdi Ara

Program yüklerken reset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni kurduğum sistemde everest ultimate program açılırken kendisi bir takım donanımları test ediyorya işlemci hızını ölçerken mavi ekran ve utunde bi takım beyaz yazılar çıkıyor hemen makina reset atıyor anlamadım gitti!! bilgisi olan varmı neden yapar?

işlemci i5 760
    anakart p7p55d-e
    4gb 1333 ocz ram
    windows 7 ultimate 64 bit
    psu 750 w
    ekran kartı 6870
    sistem bu şekilde neden kaynaklanıyor acaba?

• Mavi ekran hata kodunu kaydedebilmek için

Bilgisayarım > Sağ klik > Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma altındaki Ayarlara tıklayın.Sistem hatası bölümünde "Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneğinin yanındaki çentiği kaldırın.

Bu şekilde hata kodunu kaydedebilirsiniz
    Hatanın bir çok sebebi olabilir yazılımsal yada donanımsal mavi ekranda veren kodları buraya ekleyin araştıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dan-ger -- 30 Kasım 2010; 2:20:07 >
  • Hımm teşekkürler en kısa zamanda ekliyorum

ekran büyük olduğundan ancak bu kadar çekebiliyorum:( neden yapıyor bu sorunu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtsrn -- 30 Kasım 2010; 4:45:42 >
  • Abi sen bir format at... Şuana kadar yüklediğin şeylerin birisinin bıraktığı yan etki everest'te o işlemi yapmanı engelliyordur ve bilgisayar mavi ekrana gidiyordur... Bu çok oluyor zaten ve tek çözüm format, sen bana güven:)
  • Attim dostum ama sorun yine devam ediyor acmam lazim o programi nedem boyle birsey yapiyorki anlamadim gitti yokmu sorunu cozebilecek bir arkadas?
  • Ups
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.