Şimdi Ara

PROGRAMCILIK MANTIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Programcılık Mantığı KEREM KÖSEOĞLU 'nun kitabı forumda yazilimla ilgili yerlerde gezerken kitap karsima cikti .
    arastirdim 1 kitabı daha varmis Veritabanı Mantığı.bu kitaplari okuyan var mi acaba yada elinde bulunan ?Negibi yararlari olabilir univ.öğneceklerimizden farkli seyler katarmi bize ?

PROGRAMCILIK MANTIĞI

• google arastirdim arastirmadm kolayina kaçiyorm fln die anlasilmasin zizzat okumuş yada bana da ha detayli bilgi vercek varmi die öğrenmek isitiyorm
  • okumadan yorum yapacağım ama algoritma mantığını anlatır. bilgisayarın çalışma prensibi filanda oalbilir içinde. sonuçta kaynak alıp okumak lazım yalan bilgiler olacak değil ya. daha girmediysen programlama başlangıç yapmış olursun.
  • yardim edicek kimse yok mu yahu?
  • doğru aslinda haklisin sonuçta adamin kitabi yayinlamasina izinverilmiş mi verilimiş :D ben pasip parayi aliyim en iisi coookkkkk tskr ederm valla çok makbüle geçti
    bi şey daha var aslinda :)
    ya şimdi 1 kaç video izledimde blankler fln açiyorlar işte sonracima kurtucuklar fln koyuyorlar çeşitli sekmeler cart curt özellikle web tasarlan videolarda peki bu 5.de bir not yollayan yok böle mouse götürünce kaçan anlatabildim mi? bu tarzda programlar hepisini herhangi bir dil le yazabilirmiyiz yada komutu nedir maouse u götürünce imgenin kaçmasi fln merak ediyorm açıkcasi kötü türkçemi maruz görn yüzeysel ve hizli yazmak zorunda kaldim tskrler simdiden :)bu konuda da nekadar cahil olduğumu gösterdim snrm :))
  • Bende veritabanı mantığı kitabı var Kerem Köseoğlu'nun. Son derece net bir anlatımı var ve hiç bilmeyen birine anlatıyormuş gibi anlatıyor. Sıfırdan başlayacaksan faydalı olur görüşündeyim.
  • bu kitaplar nerelerde satilirki sanirm her kitapçıda bulamam.DandRda fln varmidir acaba?2.el üniversite kitaplari satan birkaç yer var bildiim onlara bi bakaym ben :)BUrsa'da oturuyorm yardimci olabilcek varsa ?
  • Mrb arkadaşlar..
    Soruyu sormam gereken yer burası değil belki ama acele bir cevaba ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum...ÖOK ACELE LÜTFEN BİLENLER YARDIMCI OLSUN....DELPİDE YAZILCAK
    soru şu delphi formumuzda 1 tane panel,1 tane buton,1 tanede edit var...butona tıklayınca panelin üzerine a dan z ye kadar 24 tane buton eklenecek ve her butonun üstünde temsil ettiği harf yazacak (ing.alfabe kabul edliyo haliyle)..edit1 e (yada başka bi metin girişşi yapılabilen bi bileşende olabilir),harf girildiğinde örneğin k,k harfinin olduğu buton kırmızı olacak...

basit gibi gözüküyor ama ihtiyacım olan esas kodları bulamadım örneğin buton türetme,hangi classtan nasıl türeticem bilmiyorum, bide panelin üstüne buton eklemek...

Bugün EN GEÇ 14:00 a kadar bu soruyu cevaplamış olmam gerekiyor...

Yardımcı olabilirsen çok sevinirim..Teşekkür ettim şimdiden..Kolay gelsin..

• bu soruyu baska yerlere de yazmişsindir umarim mesela programlamacılık öğretene photoshop öğretilir oraya yaz bi istersen. inş cvbını bulursun :)
  • buldum buldum..saol;)
  • 2 kitabında gittim aldim bugun biraz inceledim baya gzl günlük hayattan örenekler fln vermiş yararlı olur heralde :D olmasada sağlık olsun
  • kitap hakkinda okumaya başlamiş birinden bilgi isteyen varsa kitap gerçekten çok akıcı bir şekilde yazilmiş.Konunun dışına hiç cıkılmadan anlatiliyor.konunyu yeni öğrenmeye başlamişlar için bence birebir
  • Romanmı okuyorsunuz yha :) şimdi sormak lazım size C++ cok entellektüel bi dil demi . . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.