Şimdi Ara

CNC operatörlüğü nasıl bir meslek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimden bahsetmem gerekirse, 21 yaşındayım, şu an üniversitede son sınıf öğrencisiyim. İçinde bulunduğum sektördeki deneyimlerimden yola çıkarak sektörün bana uygun olmadığını fark ettim. Uzun vadede düşük maaşlar ve belirsiz kariyer fırsatları nedeniyle farklı bir alana yönelmek istiyorum.

Şu sıralar CNC operatörlüğü ilgimi çekiyor. Teknik bir alan olduğu için güvencesi ve daha net bir kariyer yolu sunuyor gibi görünüyor. Bu nedenle henüz mezun olmadan CNC operatörlüğü için mesleki eğitimler almayı düşünüyorum, mezun olduktan sonra da bu alanda çalışmak istiyorum. Sizce bu geçiş mantıklı mı?

Hem sektörde hem de hayatta benden daha tecrübeli olan abilerimin ablalarımın tavsiyelerini dinlemeyi çok isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8226272828 -- 2 Ekim 2024; 14:51:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hic anlamam CNC operatorlugunden hocam. Ama her zaman elinde teknik bir meslek olmasi bir arti. Eger mezun olmadan evvel baslarsan ve mezun oldugunda is bulabileceksen neden olmasin. Okudugun bolum ne bu arada hocam.

Yani demek istedigim, bolumumle alakasiz napicam ben bunu ya da meslek egitimi bir isime yaramaz diye dusunme hocam. Her zaman teknik meslek para eder, kendine yeni bir yol cizebilirsin. Elin alistiktan sonra baska alanlara da yonelebilirsin bilemiyorum yabii dedigim gibi hic alakam yok CNC operatorluguyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.