Şimdi Ara

PROGRAMI KALDIRAMIYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara photoshop cs2 yi kurdum bunda türkçe yamasını bulup onuda kurdum fakat internentteki dersler hep ingilizce olarak yanyınlanıyor türkçe yamasını ayrıyetten kurmuyo programın içine atıyor türkçe yamasını kaldıramıyorum bari programı hep kaldırıyım tekrar kuruyum diyorum program kalkmıyo öylece kaldı programın hepsini kaldırmak istiyorum nasıl kaldıracağım yardımcı olurmusunuz.

• Bu programla rahatça kaldırabilirsiniz..

Windows Install clean up
    http://support.microsoft.com/kb/290301
  • Mrb arkadaslar.. Benim surunum şu; Ace mega codec packi kaldıramıyorum.. bana önerebileceğiniz kaldırma programları var mı?? Ayrıca Kaldırma programları olmadan elle nasıl kaldırılabilir??
  • kendi setubını çalıştırdığın zaman remove çıkma olasılığı vardır belki.onun dışında your uninstaller 2008
  • quote:

Orjinalden alıntı: right26

Mrb arkadaslar.. Benim surunum şu; Ace mega codec packi kaldıramıyorum.. bana önerebileceğiniz kaldırma programları var mı?? Ayrıca Kaldırma programları olmadan elle nasıl kaldırılabilir??

Bazı programlar sürekli aktiftir ve o yüzden kaldırılamazlar. Bunu önlemek için bilgisayarıınızı güvenli kipte açınız ve öyle kaldırmaya çalışınız. Yine sonuç almazsanız Your İnstaller 2008

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 11 Mart 2008; 20:16:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.