Şimdi Ara

Programim Nasıl? Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ben zayıf ve celimsiz bir insanım boy 1.73kilo 64 spora Ekim'de başladım ozaman 57 kiloydum.2 ay mahllemde spor yaptım tabi bu arada araştırdim ve programin ve oradaki aletlerin çok eksik olduğunu gördüm Sonra kuzenlerimle mac fite yazıldim 1 ay orda spor yaptım sonra bana uzak olduğu için bıraktım okulum da yoğundu zaten şimdi okulda gidiyorum güzel oluyor burda kendime bir program oluşturdum bu program bana yeter mi sizlere soruyorum

1.gun
    Dumbel bench press 4x10
    Incline bench press 4x10
    Dumbel pullover 4x10
    Fly makina 4x12
    Incline dumbel curl 4x10
    Hammer curl 4x10
    Cable curl 4x10

2.gun
    Yardımli barfix 4x10
    Lat pulldown 4x10
    Mideye çekiş 4x10
    Dumbel row 4x10
    Pushdown 4x10
    V bar pushdown ve superset şeklinde kancadan aşağı indirme 4x10
    Ters Pushdown 4x10

3.gun
    Leg extensions 4x10
    Leg curl 4x10
    Squat 3x12
    Leg press 4x10
    Makine calf 4 set
    Dumbel omuz press 4x10
    Makine omuz press 3x10
    Yana acis 4x10
    On omuz 3x10
    Trapez (isteğe bağlı )3x10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xasger -- 24 Mart 2019; 15:42:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Başlangic için yeterli hatta fazla bile. Çoğu bilinen ve temel kabul edilen hareketler. Range of Motion yapmayı unutma. Ağır kilo ile altında ezilmek yerine. Uygun kilo ve yavaş yavaş yap hareketleri. Etkisini görmediğin hareketleri programdan çıkarabilirsiniz.

• kas kütleni veya yağ oranını bilmiyorum ama hareketlerin sayısı itibariyle fazla yüklenilmiş bi program gibi geldi. başlangıç seviyesindeysen büyük kas gruplarından başlayabilirsin mesela göğüs sırt hareketlerini yaparken zaten biceps tricepsler çalışacağından belli bi ağırlığa kadar bütün bi gelişim sağlayacaksın.arkadaşın dediği gibi ağırlıklardan ziyade düşük kiloda olsa 5 kilo falan bile olsa gerilimi ve kasın çalıştığını hissederek yap hareketleri çok daha faydalı olur bu tür programlardan

atıyorum 10 kilo 10 tekrar yapacam diye yamuk yumuk setler çıkartacağına 20 tane şınavın negatifiyle beraber 20 tane şınav çekmen daha faydalı oluyo bu işlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.