Şimdi Ara

Programım ve Omuz Geliştirme Hakkında Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    21 yaşındayım ve bu zamana kadar sürekli müzikle ilgilendiğim için vücuduma pek zaman ayıramadım. Evde internetten araştırdığım ve Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Türkiye birincisi arkadaşımın verdiği tavsiyelerle bir program hazırladık. Aşağıda resim olarak verdiğim programı günlük yapıyorum. Ve maddi durumum iyi olmadığı için halter olarak 2 tane 5 litrelik suyun baglı olduğu bir fırça sapı, dumbell olarak da 1 litrelik suları kullanıyorum. Dumbell ve halter durumunu göz önünde bulundurarak programımdaki eksiklikleri, fazlalıkları söyleyebilir misiniz rica etsem. Ayrıca 1.75 boyundayım ve 68 kiloyum. Kollarım ince biraz. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Diğer bölgelere ek olarak özellikle omuzlarımı genişletmek, geliştirmek ve karnın altındaki yan kısımları eritmek istiyorum. Omuzlarım onlar yüzünden daha dar görünüyor.
    Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trotiur -- 20 Temmuz 2013; 15:13:11 >

• İlk mesajı düzelteyim derken resim silindi ve yeniden ekleyemedim. O yüzden ikinci mesajı yazıyorum konuya. Flood yapmak değil amacım.
     Programım ve Omuz Geliştirme Hakkında Yardım Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trotiur -- 20 Temmuz 2013; 15:12:46 >
  • ev programlarına yönelebilirsin çok da güzel sonuçlar veriyorlar. Bu program bana hiç mantıklı gelmedi. P90X , Bodybeast , İnsanity bunları biraz araştır. Bilgi bulamazsan facede grubumuz var p90x turkiye diye oraya gel
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    Araştırdım biraz aslında. Sormak istediğim şu ki; bahsettiğiniz programlar ücret kapsamında bir ürün olarak mı varlar? Zaten maddi durumum kötü olduğu için evde çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trotiur

Araştırdım biraz aslında. Sormak istediğim şu ki; bahsettiğiniz programlar ücret kapsamında bir ürün olarak mı varlar? Zaten maddi durumum kötü olduğu için evde çalışıyorum.

torrentten hepsine ulaşabilirsin sen face'yehttps://www.facebook.com/groups/p90xturkiye/ grubuna gel indirme linklerini de bulursun.
  • Gruba katılma isteği gönderdim. Onaylarsanız size zahmet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.