Selamlar arkadaşlar Öncelikle ben 1.87 boyunda 85 kilo agirligindayim.Yaşım 29 Şahsen sportif bir insan değildim çok da gucsuzdum yada kendimi öyle hissediyordum. Hic sınav çekemiyordum. Spor yapmak için maddi imkanim ve vaktimde pek yoktu. Neyse uzatmiyim iki dumbell aldım kendime bir program hazırladım yavaş yavaş önce tekrar sayılarını sonra ağırlıkları arttırdım mümkün olduğunca maksimum tekrar üzerine çalıştım beslenmeme ve dinlenme sürelerine de dikkat ettim çok şükür su an durumum fena değil vücudumda kaslar belirginleşti ve 5 sınav cekebiliyorum artik Fazla uzattim ben soruna geceyim Arkadaşlar programım aşağıdaki gibi 1.gün pazartesi - persembe Biceps Bilek Parmak ( el yayı ile ) Göğüs Bel Karin 2.gün. Salı - cuma Arka kol Omuz Trapez Sirt Bacak
( arada koşu ve yürüyüşte yapıyorum )
Arkadaslar simdi internette 6 haftada 100 sınav programını gördüm onuda yapmak istiyorum fakat nasıl calisiyim bilmiyorum sizce bu ağırlık çalışmasını bırakıp sadece 6 haftada 100 sınav programını yapıp sonra ağırlik calismasina devammi etmeliyim. Sizce o zaman gelişen kaslara birşey olurmu ? Yoksa benim aklıma şöyle bir program geliyor 6 haftada 100 sınav programı haftada 3 gün olarak yazılmış pazartesi çarşamba cuma çalışma diğer gunler dinlenme
Ben şöyle düşündüm
Pazartesi Sınav antrenmanı + 1. Gün antrenmanı Salı dinlenme Çarşamba Sınav antrenmanı + 2. Gün antrenmanı Persembe dinlenme Cuma Sınav antrenmanı+ 1.gün antrenmanı+ 2. Gün antrenmanı Cumartesi pazar dinlenme
Sizce boyle nasıl olur . yoksa cuma gunu 1. Gün veya 2. Günden birini yapıp diğerini öteki cumami yapsam o zaman bir kas grubu haftada bir kez bir kas grubu haftada iki kez çalışmış olacak
Yoksa dediğim gibi ağırlık çalışmasını komplemi kaldirmaliyim ( bu hic içimden gelmiyor )
Bu arada sınav programina başladıktan bir müddet sonra 6 haftada 20 barfiks programına da basliycam
Bu konuda fikirlerinizi paylasirsaniz ustalarım beni bilgilendirirse çok mutlu olurum