Şimdi Ara

Programimi olusturmamda yardimci olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba spora yeni basliyorum daha once 2 aylik bi spor gecmisim oldu az da olsa gelismistim fakat daha sonra biraktim. Yasim 20 boyum 173 kilom 58 karin bolgem biraz yagli, dengeli kilo alip ayni zamanda karindaki yaglardan kurtulmak istiyorum. Simdi size sorum sudur: Gunluk calisma programinda her bir bolge icin (mesela kol) kac hareket olmalidir? Kaslari parcalamak icin degil gelistirmek icin olan hareketler hangileridir? Hangi bolgeleri ayni gune ayarlamaliyim? Kucuk sayilabilecek bi spor salonuna gidiyorum o yuzden daha cok dambil odakli onerileriniz olursa sevinirim. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parayı hoca alıyor programı biz çıkarıyoruz. bu nasıl iş?
  • 4 Sene kürek sporu yaptım, ardından vücut geliştirmeye başladım. Okul bittikten sonra ara vermek zorunda kaldım (iş muhabbeti vs.)

Şimdi yeniden başlıyorum. Kullandığım antrenman programı bu, işine yarar umarım :)

Programimi olusturmamda yardimci olur musunuz?
  • All pro beginner

• Cok isime yarayacak gibi tesekkurler. Hareketlere bakip kendime gore bi duzenleme yapmaya calisirim
    @Arminoa

• Galiba bu programi uygulayacagim. Siz spor yaptiktan sonraki gun dinleniyo musunuz yoksa ardarda yapip oyle mi dinleniyosuz?
    @Arminoa

• Antrenman tablosu üzerindeki #/# değerleri hangi arayla gidilmesi gerektiğini belirtiyor. Mesela 1. Program 1 gün antrenman 1 gün dinlenme (1/1) 2. programda da 2 gün gidip 1 gün dinlenmen (2/1) en verimli olanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karin bolgesini programa dahil etmemissin sebebini ogrenebilir miyim? @Arminoa

• JoschKa J kullanıcısına yanıt
    Karın antrenmanlarını her programın sonuna ekleyebilirsin. Karın kasları çabuk yorulup yenilendiği için çok fazla dinlenmeye ihtiyaç duymazlar.
    Tavsiyem ilk programda üst karın için crunch, Alt karın için flat bench Leg raise yapabilirsin (20x2). Sonrasında set sayısı/tekrar sayısını artırabilirsin.
  • dostum sana yardımcı olacaktırhttp://www.bodybuilding.com/exercises/
    programlarda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.