Şimdi Ara

PROGRAMLAMA DERSİNİ ALTTAN ALMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. Sene çok kötü başlamıştı benim için. vizelerim kötü geldi o yüzden. finallerim iyi gidiyor çok şükür ama programlama dersimin vizesi çok çok düşük olduğu için kalacağım gibi duruyor. hiç büte girmeden seneye tekrar almak istiyorum. zaten giriş dersi olduğu için aslında çok zor değilmiş ama benim hiç yazılım temelim olmadığı için notlarım baya düşük gelmişti. seneye hem yazılım konusunda daha iyi olacağım. bu yüzden bu tek dersi seneye alttan almak mantıklı mıdır? var mı söyleyecekleriniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok daha mantıklı oluyor. Ben alttan almadım (geçmiştim) ama programlamadan kalan arkadaşım bu sene sınava girdi. Sorulara baktım. Geçen sene nasıl yapamamışım diyorsun. Çok kolay geliyor. Tabii biraz kodlama bilmek lazım hiçbir şey yapmadan olmaz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Desicion kullanıcısına yanıt

cok haklısınız hocam zaten ben kendim de ayrıca C öğrenmeye başlayacağım tatilde

• Tatili bekleme :). İşin içine girince sürekli kodlamak istiyorsun. Dersleriniz ne olur bilmiyorum ama oop (nesneye dayalı programlama) derslerinden uzak dur :).

sınavlarım Perşembe bitiyor hocam udemy'den kurs aldım başlarım hemen. ikinci dönem nesneye yönelik programlama var bu arada C++ dilinde neden öyle dediniz çok zevkli diye duymuştum :))

• Zevkli diyen delidir :). Neresi zevkli yaa. Udemyden zor kalmadıkça alma. Daha iyi anlatan kişiler var. Patika.dev var. Biliyor musun? Sonra Youtubede belli başlı dersler anlatan hocalar var sağ olsunlar çok güzel anlatıyorlar. Mesela C için murat yücedağ derslerine bakın derim. Leetcode'dan soru çözebilirsin.

tamamdır hocam mutlaka bakacağım çok teşekkür ederimm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.