Şimdi Ara

Programlama Dili Geliştirmek | Bilgilerinizi Yazmanızı İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bir programlama dili geliştirmek istiyorum. C#, C++ bilgim var ve bunları geliştirebilirim. Sizlerden istediğim programlama dili yapmak için gerekli bilgiler, gerekli yardımcı programlar vs.

Bu konu üzerine her türlü bilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kellaman61 -- 31 Ağustos 2015; 13:16:27 >

• Bence önce bir interpreter tarzı birşey yapmayı deneyebilirsin, daha kolay olacaktır. Programlama Dili Geliştirme ile ilgili direk kaynak var mıdır bilmiyorum ama tahminimce programlama dili geliştirirken karşılaşılan zorlukların aşılma süreçleriyle ilgili makaleler vs. bulabilirsin. Programlama dilleriyle ilgili vikipedi sayfasını okuyup konuyla ilgili genel bilgi edinebilirsin muhtemelen. Çoğu zaman programlama ile ilgili sayfaları gerekli terimler ve genel başlıklar açısından yeterli oluyor vikipedi'nin (Türkçe sayfalar için aynısını söyleyemem, çok incelemedim)
  • kellaman61 K kullanıcısına yanıt
    Eğer bir dil ile geliştirirsen geliştirdiğin dil o dil tabanlı olacak. Yani tamamen senin olmaz. Eğer olacaksa assemby (101011) kodlarından milyon tane yazman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmstg

Eğer bir dil ile geliştirirsen geliştirdiğin dil o dil tabanlı olacak. Yani tamamen senin olmaz. Eğer olacaksa assemby (101011) kodlarından milyon tane yazman lazım.

Assembly /= 10110001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh gençliği neden böyle fantastik heveslere sahip hep merak ediyorum, al

http://aquamentus.com/flex_bison.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.