Şimdi Ara

Programlamanın mantığını anlayamıyorum lütffffennn yardımcı olunnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben java öğrenmek istiyorum ve java ile android programlama yapmak istiyorum javanın hangi kütüphanesini kullanmam gerekiyor android prıgramlama için yada kullanmicaksam neden kullanmicam ve  bir programlama diliyle bir iş yapmak istiyorsam kütüphanemi kullanmam gerekiyor..İkincisi eğer kütüphane kullanmam gerekiyorsa ne kadar öğrendikten sonra bırakmam gerekiyor kodlamaya başlamak için ..

Yada en basiti bu kütüphane mantığı nedir ?? 

Bir programlama dilinin en kapsamlı öğrenmesi ne oluyor  nereye kadar öğrendijkten sonra kütüphane kullanmaya geçiliyor

Ben bu işin mantığını gerçekten hiç anlayamadım arkadaşlar LÜTFEN yardımcı olunnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kütüphane başkalarının yazdığı kod parçalarıdır. Bazılarını kullanmak zorunlu, bazıları isteğe bağlıdır. Programlamaya android ile başlanmaz, hiçbirşey anlamazsın.
  • Bazı araba ilanlarındaki gibi sözcük sonlarına nnnnnn ekleyerek ilgi cekmeye mi çalışıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir kütüphaneye ihtiyacın yok. Bu yaptığın projeye bağlı olarak gerekirse araştırır kurarsın. Yani olmazsa olmaz bir kütüphane yok. Ek olarak android için java değil kotlin kullanmanı tavsiye ederim. DAha geliştirici dostu ve daha akıllı bir dil.

Kütüphaneler yavru köpek gibidir. Projene eklediğin her ek kod eve aldığın bir yavru köpek gibi. Önce sevimli ve güzeldir. Ancak zamanla büyürler ve herbirinin ihtiyaçlarını gözetmekde geliştiricinin görevidir. Herbirini kullanmanın bir bedeli var. Onlar bakmak, (Maintain) güncellemek zorundasın. Hatta bazen desteği kesilir kaldırman veya replace etmen gerekir.

Sen bol bol bir amaca hizmet eden app yap yayınla. Zaten ürün çıkardıkça ihtiyaçlar orataya çıkacaktır.
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Kotlin demişken şu haberi vereyim. Duolingo android uygulamasını tamamen kotlin'e taşımış ve sebeplerini anlatmış.https://blog.duolingo.com/migrating-duolingos-android-app-to-100-kotlin/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 7 Nisan 2020; 16:11:11 >
  • İşe yaramış galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.