C ile başlamayı düşünüyorum llise 1 öğrencisiyim ondan sonra c++ c# java ve tabikide sql düşünüyorum ne dersiniz Hepiniz yazılırınızı okduktan sonra benim için birer hocasınız saolun
Bana sorarsan java, cok cesitli ugulamalar, kolay kullanim ve ogrenim, merdeyse her platformda calisiyor, kaynak cok ... Javayi ogrendikden sonra c falan zaten cok kolay gelir, cunku ayni tazr alogaritma uzaerinde duruyorlar.
Java Bilirsen --------------
ActionScript cok kolay gelir (web uygulamalari) JSP (javaserverpage) cantada keklik (web uygulamalari) C,C++ her terim ayni olmasada, temeli aldigin icin hemen olayi kavrarsin.
========
Dedigim her dil birbiriyle baglantili hangisi cazipse onla basla, C ile basla veya Java ile arada daglar kadar fark yok
C ile başlmayı düşünüyorum çünkü Büyük projeler için c c++ java diğerelri için C ile başlamak daha iyi olmazmı
Beyler çok gereksiz sorlara cvp veriyosunuz birazda buraya bakarmsınız
Programlamayı temelden öğrenmek istiyorsan C, C++ öğrenmelisin. Temel beni sıkar, ben popüler şeyler öğrenmek istiyorum diyorsan Java veya ona çok benzeyen C#.
temel derken ben aslında pascalla başlıckatım :D Ama düzügün kaynak yoktu C sonra C++ diye düşünüyorum Sizden bi fikir alım dedim
Bence de önce yapısal bir dil öğrenmelisin C tavsiyemdir. Sonra Java veya C++ geçersen daha iyi olur.
C Peki Hangi kitapları önerirsiniz şöyle adam gibi öğreten
quote:
Orjinalden alıntı: C# C++ JAVA SQL
C Peki Hangi kitapları önerirsiniz şöyle adam gibi öğreten
tabi ki 'A'dan Z'ye C klavuzu' başka kitaba bakma bile.
yazarı ney bi el at be hacım
konuya 3 kişi cvp vermiş ilginç
A'dan Z'ye C Kılavuzu kitabının yazarı Kaan Aslan'dır. Başlangıç için bu kitabı alabilirsin ancak ingilizcen varsa çok daha güzel kitaplar var Deitel C How to Program, The C Programming Language gibi.. Bunların pdf ini de bulabilirsin.
Saol hacınm ingilizice nanay ama bu kitaplara bakım jeet kune doya başladım biraz uzun süre programlama yapamıcam ama olsun bulunsun köşede
ya hacı be baktım kitataba baskında kalkmış başka kitap önerin varmı
BÜYK PROJELER VSR :d bana c iyi gibide kiatp lasım
kardeşim hocamız hep c# ı çok iyi öğrenın dıodu sanırım bı bıldıgı varda onu önerıo diodıkı herşeyi bırakın bu okulu c# ı iyi öğrenmış oalrak çıkın
c ile basla c++ ile devam et. bunlarda yeterince ustalasınca zaten artık ilgi alanına göre istediğin her dili zorlanmadan ögrenebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme