Şimdi Ara

Programlanabilir ve wifi kontrollü Termostat alternatifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    on off oda termostatı olup, programlama ve telefon ile kontrol etme özelliği eklemek isteyenler
    oda termostatı olmayıp, programlama ve telefon ile kontrol etme özelliği eklemek isteyenler

aliexpress.com
    US $4.99 18% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Ev Otomasyonu Modülleri'de SONOFF RE5V1C röle modülü 5V WiFi DIY anahtarı kuru kontak çıkışı Inching/kendinden kilitli çalışma modu APP/ses /LAN kontrol akıllı ev AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/4000089805053.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5ee54c4dF7Y5Fx

bu kartı alıp

cool omaryoutube
    Telefonla kontrol edilebilen, programlanabilir on-off kart
    https://www.youtube.com/watch?v=MqZwIeF-M7c

bu videoyu izleyerek, kombilerine gönül rahatlığıyla bağlayabilir.

ot ile kombi arasına bağlantı şeması
    Programlanabilir ve wifi kontrollü Termostat alternatifi

kombimi on-off ot ve dhs ile kullanıyorum. ancak tasarruf için geceleri kapatıp gündüzleri açmak istiyorum. ve bunu manuel yapmaktan bıktım. aynı zamanda kombiyi uzaktan kontrol etmekte istiyorum. bunları sağlamak için yeni bir ot almam gerekiyordu. araştırırken o modelden diğerine geçerkeni fiyatlarda sürekli artıyordu. ayda 30 lira tasarruf edecem diye tek seferde 500-1000 lira ot ye veremezdim.
    hali hazırda ot zaten var. diğer özellikleri eklemek yeterliydi. ve bu kartı aldım. bu kart sayesinde kombi gece 23 ten, sabah 06 ya kadar çalışmayacak (dhs ile 20 derecenin altına düşmeyecek zaten).
    sabah 6 dan gece 23 e kadar ise, ot de belirlediğim sıcaklığın alt ve üst limitine göre, gerekirse çalışacak gerekmezse çalışmayacak.

oda termostatınız yoksa bu kartı alıp, kombinizdeki on-off ot bağlantı noktasına bağlayarak, kombinize, programlama ve telefon ile kontrol etme özelliği ekleyebilirsiniz.

dhs (5 tl) + bu kart (45 tl) ile, gayet ideal bir ısınma sağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolomar -- 6 Aralık 2019; 19:5:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.