Şimdi Ara

Programlar Açılmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bilgisayarda istediğim program istediğim zaman açılsın ya da açılmasın istiyorum bunu nasıl yapabilirim?...
    Mesela bişi indircem idm desteklemio site ben ama idm ile indirmeye çalışıor. İdm nin açılmasını nasıl engellerim ben? :S

• başlangıçta açılan programların açılmaması için başlat>çalıştır>msconfig>tamam>başlangıç sekmesi>istediğin programın işaretini kaldır.>tamam > yeniden başlat>çıkanekranın kutucuğu işaretle >tamam.

bir programın çalışmasını istiyorsan>zamanlaşmış görevi kullan.
  • İdm seçeneklerinde izleme kısmına gel ve tarayıcn ne ise karşıdındaki kutucuğu kaldırarak Tamam tıklarsan bundan sonra sen istemen linki almaz.
  • bilgisayarın işletim sistemi windows 7, bilgisayar 1 haftalık, utorrnet kullanıyorum, bilgisayar her açıldığında utorrent`e otomatik olarak açılıyor. dediğiniz gibi msconfig`den o seçeneği kaldırdım ve utorrnet ayarlarında sistem otomatik açılmasın seçeneğinide seçtim. ama bilgisayar yeniden başladığında yinede açılıyor. yardımcı olursanız sevinirim. teşekürler.
  • bu şekilde de sorun gitmediyse, geriye programı kaldırıp Azureus gibi başka bir torrent programı kullanmak kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.