Şimdi Ara

Süreli Programları yeniden yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar deneme sürümü bitmiş programı tekrardan nasıl deneme sürümünü kullanırız?

• Bilgisayarın HWİD değiştirerek olabilir.
  • program wtfast işe yarar mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1596

Arkadaşlar deneme sürümü bitmiş programı tekrardan nasıl deneme sürümünü kullanırız?

Trial Reset cogu zaman işe yarıyor.

Ayrıca Time Stoper'da bazı programların gün saymasını engelleyebiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle "C:\Program Files" klasöründen programı bulup sil sonra Başlat+R ye basarak çalıştırı aç. Oraya regedit yazıp enter'a bas. Açılan pencerede Ctrl+F ye basarak bul ekranını aç. Anahtar, Değerler, Veri kutularının hepsi seçiliyken programın ismini yaz çıkan her şeyi sil. İndirdiğinde çalışır fakat ben her seferinde uğraşmaman için cracklemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mööcük

Öncelikle "C:\Program Files" klasöründen programı bulup sil sonra Başlat+R ye basarak çalıştırı aç. Oraya regedit yazıp enter'a bas. Açılan pencerede Ctrl+F ye basarak bul ekranını aç. Anahtar, Değerler, Veri kutularının hepsi seçiliyken programın ismini yaz çıkan her şeyi sil. İndirdiğinde çalışır fakat ben her seferinde uğraşmaman için cracklemeni tavsiye ederim.

Bu işlemlerin aynısını 3-4 kere yaptım.Fakat olmadı.Program wtfast bana deneme sürümüde yetiyor.Ama ne yaptıysam olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1596

quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mööcük

Öncelikle "C:\Program Files" klasöründen programı bulup sil sonra Başlat+R ye basarak çalıştırı aç. Oraya regedit yazıp enter'a bas. Açılan pencerede Ctrl+F ye basarak bul ekranını aç. Anahtar, Değerler, Veri kutularının hepsi seçiliyken programın ismini yaz çıkan her şeyi sil. İndirdiğinde çalışır fakat ben her seferinde uğraşmaman için cracklemeni tavsiye ederim.

Bu işlemlerin aynısını 3-4 kere yaptım.Fakat olmadı.Program wtfast bana deneme sürümüde yetiyor.Ama ne yaptıysam olmadı.

Üzgünüm aklıma başka bir şey gelmiyor. Farklı bir sürüm indirmeyi deneyebilirsin fakat pek işe yarar mı bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgilendiğin için saol dostum
  • uzun zaman önce 6 aylık norton antivirüsü sildim. regeditten tüm kayıtları da sildim tekrar yükleyince süre sıfırlanmıştı . tekrar 6 aylık norton yüklenmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.