Şimdi Ara

programlar yanıt vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista 64bit ingilizce kullanıyorum.msn de ilk kamera açma girişimimde msn donuyor program yanıt vermiyor diyor.yeniden başlatmak zorunda kalıyorum msni.mozillada explorerda oyunlarda program yanıtvermiyor diyor :S yanlız oyunlarda windows a dönersem bu sorunu yaşıyorum.kafayı yicem çıldıracam bi çözüm bulamadım :S acilen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :(

• kamera yazılımı 64bit uyumlu değil gibi geliyor bana,sitesindne yenı guncel driver ı ındırın
  • kamera a4tech pk 636 ve driveri 64 bit uyumlu. zaten uyumlu olmasaydi nasil yuklicektim ? tesekkurler fikrin icin ama sadece msnde olsa tamam dicem. mesela mozillada video izlerken videoyu durdurmadan ve video bitmeden sekmeyi kapatirsam program calismayi durdurdu diyor ama bunu her video sitesinde yapmiyor.. ben anlamadim garip
  • kopya olmasından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum..ama ihtimal..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooLEs

kamera a4tech pk 636 ve driveri 64 bit uyumlu. zaten uyumlu olmasaydi nasil yuklicektim ? tesekkurler fikrin icin ama sadece msnde olsa tamam dicem. mesela mozillada video izlerken videoyu durdurmadan ve video bitmeden sekmeyi kapatirsam program calismayi durdurdu diyor ama bunu her video sitesinde yapmiyor.. ben anlamadim garip

32bit driver lar,belı yontemlerle devrısırılerek 64bit sıstemlere yuklenır, neyse soruna gelırsek

yenı surucu denedınızmı? %100 vista uyumlumu bu surucu, xp64 de calısan bir yazılım tamamen 64bit vista uyumlu olucak dıye bır sey yok mısal
  • Buna tam bir cevap vermek giç.
    Çünkü bunun birçok sebebi olabilir.

Arka planda çalışan bir zararlı buna neden olabilir.
    Sistemininde bu tarz bir zararlı olmadığından emin olduktan sonra arka planda çalışan gereksiz programları kapat ve tekrar dene bakalım yine olacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamondmonster -- 29 Kasım 2008; 17:46:50 >
  • arkaplanda çalışan zararlı bi yazılım olduğunu snamıyorum başlangıçta antivirüs hariç herşeyi kapatıyorum. şimdi işlemci driverını sildim. bi sorun kalmadı gibi bakalım deniyeceğim biraz daha. kopya olmasından kesinlikle kaynaklanmıyor. başka bilgisayarada yükleyim denedim.yüklediğim bilgisayarı özellikle kastım ama hiç bir şekilde programı sonlandırma olmadı. sorun işlemci driverında gibi gözüküyor. neyse bakalım deneyelim emin olalım teşekkürler yorumlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunlar tepki vermiyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.