Şimdi Ara

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
17
Favori
89.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka şase 4 link vs hepsi elekrostatik boya yapılmaya gidiyor (Ön şase hariç zira işi var onun)

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto)

Ve sonunda canavar BigBlock 69 un şasesi üzerinde motor kulağı yeri (orjinal) vb işleri için test montajı yapılırken.

Bu arada şasenin A armlarının (Taşıyıcılarının) bağlandığı yerler yalama olmuştu hepsi yeni baştan düzeltildi.
    Şasenin araları kapanmıştı hepsi fabrika ölçüsüne getirilip açıldı.Altıda düzeltildi.

Parçalar elektrostatik boyanıp geldi.

59 un işlerinede devam ediyorum.

Radyatör bağlantıları ve kzanın etrafı çürümüş.Bunları komple yeni yaptırdık.Bir parçayıda tamir ettim.

İçi temizlemeye gitti.Dışıda temizlendi ufak bir pasta cila yapıldı.

Yeni tente ısmlarlandı.

Tüm motor ve şanzıman bakımları yapıldı.Ön takım yapıldı frenler elden geçirildi (merkez balaltalar yeni hortumlar vb)

Aracın tüm motor radyatör ve fren hortumları değişti.

Karbüratörünün kapış pompası bozulmuş yatmaktan komple söktüm her yerini tamir edip yeni contalarını taktık.
    Aküsü de yenilendi.Alternatörü kontrol edildi.Şu an her şey iyi gidiyor.

Yeni radyatör geldi :)

Bakır kısımları parlatılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 29 Mayıs 2011; 0:22:16 >

• İlerlemeler güzel yapılan işlerden baya bir bölündüğünüzüde gördüm Allah kolaylık versin ne diyeyim
  • Tekrardan güzel fotograflarla karsimizdasin hocam ellerine saglık cok basarili oluyor her gecen gün
  • süper çalışma..sıkı takip..Allah kolaylık versin..
  • Bastan sona tek nefeste okudum yazilari resmen. 57' nin bitimini goreydik iyiydi.

Kolay gelsin, baya bir emek harciyorsunuz. Konuya Lian Li'den uctum ama iyikide ucmusum. :)
  • of dead , X-Slim , fbsrkc06 & Ayssu : Teşekkürler

Bu gün ve yarın tatil yapmya karar verdim bu hafta çok yoruldum 59 un çok az bir işi kaldı aslında bu hafta sonu yağmur olmasaydı onunla dolaşmayı düşünüyordum biraz ama kısmet önümüzdeki haftaya sanırım (Tente nin elektrikli motoru çalışmıyor onu yaptırmam lazım az bir işi kaldı)
  • Artık tur sırasında foto'da kesmez direk video istiyoruzzz
  • Şöyle stabilizatör yada şok emici bir şeyler le ufak video kameramı araca monte edip Istanbul videosu çekmek istiyorum aslında (yurt dışında yaşayıpta memleket hasreti çeken çok arkadaşım var) .Bu minik HD kameralar malesef acaip titreme alıyorlar.
  • İstanbul turundan ziyade o eskiden duymaya alıştığımız son zamanlarda ise duymaya hasret kaldığımız motorun sesini duymaz inanılmaz bir haz verecektir inanıyorum.
  • Hocam araba ilgime dayanarak türkiyede sizin gibi titizlikle ve mükemmel şekilde yapan insanların olduğunu düşünmüyordum.Insanımız artık yok o kanlada yapıyolar program var vs sıkıldı.Bol foto ile dikkat çekiyorsunuz.Forumun sürekli bir kullanıcısı olmasamda bu konuya yaklaşık 6 saatimi ayırdım resimlere 3 kere baktım tek tek ve açıklamalarınızı okudum.Bu arada nezaketinizden(yorum yapanlara) dolayı sizi kutluyorum.İyi çalışmalar
  • Öncelikle Yaptığınız İşi Canı Gönülden Tebrik Ediyorum Tüm Resimlere ve Mesajlara Baktım ( Vallaha Artık Ekrana Bakmaktan Gözlerim Yaşardı Ama Değdi ) O Kadar Zahmetten Sonra Yaptığınız İşin Tadını Çıkarmayı Sonuna Kadar Hakediyorsunuz Vallaha Helal Olsun ...
  • vipracing hocam PM atmak istedim ama yeni üye olduğum için sistem müsade etmedi.

selam hocam. forumda konunuzu gördüm, sizinle iletişime geçebilmek için üye oldum.

birkaç sorum olacak. cadillac ı gördüm. öyle bir aracın baştan sona yapılması ne kadar masraf tutuyor? ben de amerikan araç hastasıyım 67 model chevy impala seviyorum ve sarı camarronuz hoşuma gitti. açıkcası biraz da onun için rahatsız ettim. satmayı düşünür müsünüz? alsam ne kadar fiyat istersiniz camarroyu temize çekmek için ne kadar masraf gider aşağı yukarı? bir de bu işleri yapan siz misiniz anlayamadım ama yapan kişi işinin ehli birine benziyor. el işçiliği güzel. kendisine yeni model araçları emanet etsek istenilen şekilde modifiye yapabilir mi?

araba araştırıyordum ama temiz amerikan klasik araba bulamam diye avrupalara bakıyordum. eğer rakamlar benim için de uygun olursa sizinle görüşmek isterim. satmazsanız da en azından yardımlarınızı alabileceğimi umuyorum.

cevabınızı bekliyorum, iyi günler dilerim.

sizinle iletişime geçebileceğim bir mail adresini özel mesaj ile gönderirseniz sevinirim.

• Ölümüne takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Ölümüne takip.

Kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 31 Mayıs 2011; 9:59:25 >
  • of dead : Bu (59) çok sessiz ama çekerim

mdqx & Dogu-E : Değerli forumdaşlar güzel sözleriniz için teşekkür ler (Mahçup ettiniz )

deli_dana_ : Merhaba size pm gönderdim .

Şehr-i Hüzün & fifa_05 & X-Slim : Teşekkürler

Dün 59 un tentensiin elektrikli motorunu tamir ettik ilk defa tavanı kendi gücü ile açılıp kapandı çok hoşuma gitti .Kalorifer radyatörünüde yaptırıyorum zira o da su koyvermek üzere.KM saati tamir edildi (Başka bir aracın kadranın sağlam parçaları ile) bir cam motoru yenilendi.Sağ kapı doğru dürüst açılmıyordu o yapıldı.Kontak için yeni elektrik tesisatı yapıldı.

69 un motorunu şase kulaklarını hallettim, ön şasesi ni yarın elektrostatik boyatmaya götüreceğim.

57 nin de bagaj saçı bitti Artık arka çamurlukları sökmeye başlıyabilirim.

• bence artık resimleri yüklemelisin
  • takipteyiz benide masrafa sokcan sonunda o olcak
  • süper gidiyor :D
  • gercekten tebrik ediyorum sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 1 Haziran 2011; 20:41:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.