ellerinize saglık büyük emek var o aracta... takip icin mesaj..
saygılar
Evet yeni 'bebek'
İlk önce : Sevgili dostum Kanat Erdemli'ye bu araca sahip olmama izin verdiği için teşekkür ederim Kendisi yurt dışında yaşadığı için 10 seneyi aşkındır garajda kapalı kalan evladımız biraz güneş görebilecek. (Aracı her ne kadar almış olsamda gönlümüzde her zaman kendilerine aittir.Zira hafızalarımızdan silinmiyecek anılar mevcut)
1959 Chevrolet Impala convertible.
'Gün ışığı'
Not : Orjinal convertible bir tane daha mevcutmuş bunuda bu gün öğrenmiş oldum (Tek kaldığını zannetmiştim kardeşi varmış )
Hocam içinizdeki klasik sevdasını saygıyla kutluyorum. Ama keşke '65 SS olsaymış bence. Ama tabii gönül meselesi bu.
klasları bende çok severim .. :) çok güzel bi araç convertible arkasına bittim :D
Çok teşekkürler :)
Önümüzdeki hafta sonu gezmeyi planlıyorum yarın radyatör tamiri distribütör ve hortum değişimi yapacağım sonrada temizlik cila fren bakımı yeni akü alternatör vs bakımı jant lastik değişimi derken biter inşallah :)
yine siz ve yine yeni sahaneler hocam gercekten harikasiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
Çok teşekkürler :)
Önümüzdeki hafta sonu gezmeyi planlıyorum yarın radyatör tamiri distribütör ve hortum değişimi yapacağım sonrada temizlik cila fren bakımı yeni akü alternatör vs bakımı jant lastik değişimi derken biter inşallah :)
Sizi kendime benzetiyorum hocam, bir işi tamamlamadan diğer bir işe geçiyorsunuz Babam bu konuda bana hep kızardı ama bende aynı siz gibiyim
ne kadar chevy 60 ın arka farlarını daha çok sevsem de 59 için de senin kanadına kurbaaannnnn diyesim geliyor ellerinize sağlık (: istanbul'a yakın zamanda yolum düşerse sizi de makineleri de görmek isterim (: inşallah birgün hayalimin arabası 67 impala'ya sahip olarak ben de ilk günden daha iyi bir hale getiririm ^^
konuyu yeni gördüm muhteşem bi işmiş bu ya klasik günümüz modellerinden bıkmıştık bu bizi eskilere götürdü helal olsun size
yaptğınız işde oldukça zor ve zahmetli iş emeğe saygı duyuorum helal olsun size amerikalı yürüyener müthiş
sizi canı gönülden tebrik ediyorum ve yaptığınız her işi büyük bir ciddiyetle takip ediyorum. dileğim ileride hobi olarak sizin gibi klasik araçlarla uğraşmak saygılar....
X-Slim , RealKiss (Bazı fırsatların kaçmaması için çabuk olmaya 'mecburum') , KArNiVOr (Buyrun) , mixtiesto , muammer936 (Türkiyede asla emeğinizin karşılığını alamassınız&deli çıkarsınız tavsiye etmem) : Değerli forumdaşlar güzel söz ve katkılarınız beni sevindiriyor bu bakımdan bir kere daha teşekkürler
quote:
Değerli forumdaşlar güzel söz ve katkılarınız beni sevindiriyor bu bakımdan bir kere daha teşekkürler
Ne demek Bizde Türkiye'deyiz ama Emege Saygı hocam :)
İşte hayalim 1959 Chevrolet Impala convertible arka stop kanat tarafı beni bitiriyo 2011 Ford mustang verseler güzüne bakmam çocuklumda 1 kere gördüm o zaman dan beri ilk yaşıyan efsene mert abi bu aracı yakından görmem mümkünmüdür
camaro'yu ne zaman ele alıyorsunuz (((: pimp my ride a çevireceğiz burayı her ay bir araba :p hakikaten o daha bir garip olur bundan sonraki projenizi de merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum ^^
quote:
Not : Orjinal convertible bir tane daha mevcutmuş bunuda bu gün öğrenmiş oldum (Tek kaldığını zannetmiştim kardeşi varmış )
Üstad hayırlı olsun, dediğiniz gibi uzun yıllardır sizin aldığınız garajda yatan bu 59 Chevrolet Convertible sonunda uykusundan sayenizde uyandı demek. Kendisinde 59 Chevrolet sport sedan olan bir tanıdığım sahibi ile irtibata geçmişti ama bir sonuş alınmamıştı. Kısmet işte hayırlı olsun. Ayrıca belirttiğiniz gibi TR de bir örneği daha var. Evvelden Ankara da bulunan diğer tenteli 59 şu an da Kayseri'de dir. Genelde NOS parçalarla yenilenerek özenle restore edilmiştir. Selamlar..
wampaa : , 34 ART 11 (Tabiki az bir işi var bitince Maslakta görebilirsiniz ) , KArNiVOr (Çok kısa zaman da onun acelesi yok aslında da arada bir tane daha şase var nefes alıcak alan ve zaman kalmadı) ,
KemalAkel : Çok teşekkürler & evet belirttiğiniz araç mevcutmuş bende yeni öğrendim
quote:
wampaa : , 34 ART 11 (Tabiki az bir işi var bitince Maslakta görebilirsiniz ) , KArNiVOr (Çok kısa zaman da onun acelesi yok aslında da arada bir tane daha şase var nefes alıcak alan ve zaman kalmadı) ,
KemalAkel : Çok teşekkürler & evet belirttiğiniz araç mevcutmuş bende yeni öğrendim
Maslaga geliceğim .. yaz tatilinde
Çok güzel bir proje profesyonellerin elinde mükemmel olacağına eminim kolay gelsin takipteyim
Böyle güzel makineleri detaylandırarak sunduğunuz için teşekkür ederim. Bir Amerikan hayalim var, umarım ilerde gerçekleştirebilirim :D Kolay gelsin...