Şimdi Ara

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
17
Favori
89.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gün gereğinden fazla yoruldum neye yetişeceğimide şaşırdım,yarın takviye kuvvetler imdadıma yetişecek (inşallah) .Tek başıma kaldım 59'a baktım yaptım radyatörünü vs söktüm bir sürü incik boncuk işi ile uğraştım.Neyse yeni radyatör Cuma günü elimde olucak inşallah yeni akü aldım yeni rot&rotil vs aldım.Distribitörünü söktüm yeni buji aldım (Benim 57 de kullandığım yeni model motorun elektronik ateşlemesini 59 a takıcağım orjinal distri.saklyacağım) elektronik ateşlemeye çeviriyorum platin vs ile uğraşacak sabır yok bende Bundan sonraki aşamada yağ vs değişimi ve franlerin tamiri var.Birde alternatör bakımı yapacağım.

69 un fazla bir şeyini sökemedim tek başıma.En az iki kişi lazım şaseyi sökmem için.

57 ninde yarın bagaj içinin son kalan parçası yarın geliyor (inşallah) ve arabanın iç kısmının tamirtı tamamen bitiyor.Büyük tamirat : Bir tek arka çamurlukların değişimi kaldı.Ondan sonraıs ufak tefek tak sök tamir et ve alıştır aşaması.

• heyacanla okunan sayfalar bitince üzüldüm doğrusu.Türkiye'de sizin gibi bu işlerle uğraşan birilerini görmek mutlu ediyor insanı!!! başarılar...
  • Usta arayı çok uzatma lütfen gelişmeleri bekliyoruz ve samimi bir şekilde takipçiyiz.
  • takipdeyim ustam
  • Merhabalar ,

Yarın ya da Cumartesi yeni foto vs yüklerim 4 araç ile uğraşmaktan helak oldum diyebilirim :) 69 un şasesi söküldü kumlamacıda 59 un içi söküldü temizleniyor yarın ağır bakımı var 57 ninde bagaj içi bitmek üzere en alangirli parçaları takılıyor daha sonra yine Elektrostatik işim var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 19 Mayıs 2011; 21:57:26 >
  • Hocam araç bittiğinde hangi renk olacak , karar verdiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RekLii
    Hocam araç bittiğinde hangi renk olacak , karar verdiniz mi ?

En zor soruyu sordunuz malesef halen kesinleşmiş bir şey yok :)

• Sanki araç benimmiş gibi merak, heyecan aldı başını gidiyor..

İsterseniz anket düzenleyip birlikte karar verebiliriz.
  • arayı soğutmayalım kolay gelsin
  • hani foto :D
  • en kısa zamanda yeni sahane fotograflarini bekliyorum hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orijinalden alıntı: RekLii
    Hocam araç bittiğinde hangi renk olacak , karar verdiniz mi ?

En zor soruyu sordunuz malesef halen kesinleşmiş bir şey yok :)

Kırmızı olsun

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto)

• Beyazda olur :)
  • Siyah - Dakota Kırmızı - Laguna Mavi kombinasyonu olsun. Tam Hot-Rod ve Modern karışımı birşey olur. Zaten şase ve diskler kırmızı mavi. Tam gider.
  • çok güzel olmuş,bizde de 60 model vardı,şimdi Koç müzesinde sergileniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing
    Merhabalar ,

Yarın ya da Cumartesi yeni foto vs yüklerim 4 araç ile uğraşmaktan helak oldum diyebilirim :) 69 un şasesi söküldü kumlamacıda 59 un içi söküldü temizleniyor yarın ağır bakımı var 57 ninde bagaj içi bitmek üzere en alangirli parçaları takılıyor daha sonra yine Elektrostatik işim var :)

Sanayide mi isyeriniz.
  • Renk konusu zor en son karar vericeğim görmediğim 55-57 Chevrolet rengi ve kombinasyonu kalmadı

phantom_coal : İrtibat ofisim vardı kapattım ortağımın yeri mevcut gerektiğinde orayı kullanıyorum .Bu araçlarda sanayide beraber iş yaptğım bir atolye de yapılıyor.
  • Biraz güncelleme zamanı geldi sanırım

Çok fazla dağıldım ancak yetişebiliyorum.

56 nın devamını (Burada)yaptırtmaya&aracı bitirmeye sahibi karar vermiş.Kupa şaseye monte edildi.Elekttrik tesisatı vb yapılacak.

57 nin bagaj içinin ! son parçası.Hem alt hem iç kısma geliyor alt kısmı yapıldı bagaj arka kıvırımına göre içeriye monte edilecek.Biraz sıkınıtılı bir işlem.4-5 gün onu sök bunu tak yine uğraştırdı.

3 kere ölç bir kere biç.

Arka çamurluklar dışında artık büyük parça çürük çıkıcak bir yer kalmadı araçta zira her yeri yeninden yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 26 Mayıs 2011; 2:42:17 >

• Son bir 'ayar' ve parça eki.

Lokum.Bundan sonra nihai kaynak ve 57 nin en büyük kısmı bitmiş olucak (Hele şükür :D )

69 un bütün nesi varsa söküldü.

Arka şase dahil her şey kumlamacıya gidiyor.

20+ yılın kirliliği vs mevcut.

• Şasenin traversine üstten ek parça kaynatılmış.Acaba ben mi yaptırdım 20 küsür sene önce?Hiç hatırlamıyorum.Her neyse o bölümü komple sökücem.

Kaldı dablumbazlar.Onlarıda söküp kumlamacıya götürdümmü işlem tamam.

69 un tüm parçaları kumlamacıdan geldi.

Kir pis pas vs hiç bir şey kalmadı.

Fil kulağı gibi motor kulağı yapmışlar o sökülüyor traversin geçme parçası çıkartılıyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.