Şimdi Ara

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
17
Favori
89.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ellerinize kesenize bereket hocam müshis valla ne diyim size cok güzel
  • takipteyim. film seyreder gibi heyecanlanıyorum
  • takipteyim. film seyreder gibi heyecanlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Ve eski dsot.Sıra sana da gelicekmi? (Benim 89 dan bari sahibi olduğum 69 Camarom) ufak tefek eksikleri vardı dükkanda çocuklar önünü iterek ! duvara vurdu.Bir ustada vefat etti paraçaların bazıları onunla birlikte kayıp oldu malesef.Araç cezadaydı şimdi sırasını bekliyor.

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto)

69 Camaro Hayallerimin araçlarından. İnşallah ileride imkanım olursa 67-69 arası bir Mustang yada Camaro yada Pontiac GTO almak istiyorum. O yılların amerikan kasasında yani. Yada 66 Buick Riviera olabilir..

(Modelli arabalar pek ilgimi çekmiyor )

• Takipteyiz.

• Konuyu daha yeni gördüm.Muhteşem bir araç olacak.Merakla bekliyorum.
  • MESUT52_34 : GBT ile giriceğim foruma bir daha Genelde iş tarifim yok ama sorarlarsa : ithalatçıyım derim.Esasında ülkemizde kimse bu işleri yapmıyorken yurt dışı seyahatlerimde kendime ve arkadaşlarıma parça taşırken ticari olarak yapmaya karar verdim (Ama tüccar olamadım o 'da ayrı bir maharettir) Özellik ile Chevrolet V8 motorları uzamanlık alanıma girer.Ameirkan yapımı araçlar ağırlıklı olmak ile beraber yüksek performanslı motor&araç (Tekne/araba) yapımı /motajı vs işim.Zamanın da içinde bulunduğum çevre ve mahalle arkadaşlarımın yaşları bende en az 4-5 yaş büyüktür bende fizik olarak yaşımdan büyük olduğumdan bir çok şeye erken başladım Allah kısmet ederse bir kaç gün sonra 44 yaşıma gireceğim.

X-Slim,OBERTAN,RealKiss (Hayırlısı inşalllah sizin de olur ) , Şehr-i Hüzün&alpergayretli : Teşekkürler

• quote:

MESUT52_34 : GBT ile giriceğim foruma bir daha Genelde iş tarifim yok ama sorarlarsa : ithalatçıyım derim.Esasında ülkemizde kimse bu işleri yapmıyorken yurt dışı seyahatlerimde kendime ve arkadaşlarıma parça taşırken ticari olarak yapmaya karar verdim (Ama tüccar olamadım o 'da ayrı bir maharettir) Özellik ile Chevrolet V8 motorları uzamanlık alanıma girer.Ameirkan yapımı araçlar ağırlıklı olmak ile beraber yüksek performanslı motor&araç (Tekne/araba) yapımı /motajı vs işim.Zamanın da içinde bulunduğum çevre ve mahalle arkadaşlarımın yaşları bende en az 4-5 yaş büyüktür bende fizik olarak yaşımdan büyük olduğumdan bir çok şeye erken başladım Allah kısmet ederse bir kaç gün sonra 44 yaşıma gireceğim.

X-Slim,OBERTAN,RealKiss (Hayırlısı inşalllah sizin de olur ) , Şehr-i Hüzün&alpergayretli : Teşekkürler

tamam amca
    sana özeniyorum cidden bende o yaşlara gelince o tarz şeylerle uğraşmayı düşünüyorum ama önce Türkiye için bir motor fabrikası peşindende o motor fabrikasında yağtığımız motorlarla çalışan %100 yerli araba.
    ben o hedeflerime ulaşana kadar bunamassan ihrac ederiz beraber dimi amca
    bende 22 yaşındayım 22 yaş var aramızda

• çok güzel ilerliyor proje.. emeğinizin karşılığına fazlasıyla alacağınıza eminim..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 18:20:15 >
  • çoooook emek veriliyor güzel bişi çıkacak
  • Tek kelime İle muhteşem bir konu.Ayrıntılı Fotoğraflar ve açıklamalar adamı sürüklüo valla :) bitmiş halini çok merak ediyorum gerçekden.Eline bileğine sağlık inş. istediğin gibi olur
  • gHost. , burakkagan , menem & Firsstone : Teşekkürler

Garajda (Vede 57 de) güzel gelişmeler oldu.Sizleri 700+HP bir canavar ile tanıştıracağım
  • quote:

gHost. , burakkagan , menem & Firsstone : Teşekkürler

Garajda (Vede 57 de) güzel gelişmeler oldu.Sizleri 700+HP bir canavar ile tanıştıracağım

ne zaman tanıscaz
  • quote:

700HP+ Fiyuuuu Sabırsızlıkla Bekliyoruz Abi :)
  • Merhaba,

1 hafta 10 gündür bagaj içi vs şaseyi tak onu sök vb fenalık geldi Neyse sonunda 'oturdu' bir şeyler yerli yerine.

Ufaktan yazayım :

Koltuk altlarının da kaba montajını bitirdik,çamurluk dablumbaz ve koltuk altında kalan bu bölümü elde yaptık.(Mavi çerçeve içindeki alan) onunda test montajı bitti.

Dablumbazlarımız epey genişlediği için orjinal yerlerine denk gelicek şekilde bagaj kaputunun ayaklarının oturacağı yerler yeniden yapıldı/şekillendirildi (onlarada parça konulacak)

3 kişi bir günde dablumbazları ve bagajı 'test' için yerine oturttuk.Yinede 2 gün vs sürdü ayarı.

Garaja 56 Chevrolet için yapılmış bir şase ve büyük blok Chevrolet motoru geldi.Toz boya yapıldı ve montajına başlandı.

Bu arada bagajı bir kere daha söktük ve doğru dürüst oturması (Ve daha da önemlisi sonra bir sürpiz ile karşılaşmamak için!) şaseyi kupaya tekrar monte ettik.

Yeni şase ve kasa takozlarını (yerleri ile beraber) monte edip sıktık.Daha sonra bir kere daha bagaj dablumbaz oturtma işine giriştik.(Bu arada evvelden yapılan yanlışlarıda düzeltiyoruz 2 bilinmiyenli denklem gibi oldu)

• Direksiyon sistemi olarak gayette güzel bir kremayer seçilmiş tubular A arma lar vb gayet hoş ama nedendir bilinmez: Şae ortası orjinal bırakılmış torsiyonel sağlamlığı elde etmek bu kadar iş arasında oldukça basittir halbuki.
    Arka bölüm ise 9 inch Currie Ford ile güçlendirilmiş ama arkanın süspansiyonu bildiğimiz at arabası düzeneği.

Parçaları

Ertesi gün

2 gün sonra neredyese bitti.

Bu arada merak edenlerr için motor 572 cubic inch ( Metrik : 9373.400 cm³) ve 700+HP ;)

• Tüm yakıt ve fren hatları orta hub vb 0 elde yapıldı ve takıldı.

Arka bölüme dikkat ;) (Ön soldaki şaseleri toplayan arkadaşımız biraz yüzsüzdür kendisi )

Ve evlat garaja geldi.Haftaya şasesini söküp onuda pırıl pırıl yapıcağız.

Arka bölüm yine takıldı.

Tüm ara aparatlar vb monte edildi.Açıklıklarınna bakıldı.Akıllı civata kullanıldı.

Bagaj iç bölümü nüün en son iç ve dış kısmı (Arka tampon iç kısmı) basılıp geliyor.O da gelince bagaj montajını bitireceğiz.
    Şu an için dablumbazlar puntalanmaya başladı.

İnşallah bu hafta sonu bagajın işini bitirirsek büyük aşamaların en sonuncusuna geçiceğiz : Arka çamurluklar :)

Onlarda bitince ince işleri kalıcak.Kupanın işinin bitmesi için Haziran başını düşünüyordum.Halen umudum var ;)

Arkadaşımın Cudası sırasını bekliyor :) (Bilenler bilir : Araç için bir adet Hemi motor getirildi)

• gercekten ordaki arkadasaz yüssüzmüş biraz hocam o nasil bir bakıstır

ellerin dert görmesin hocam bitisini görmeliyiz en kisa zamanda muhtesem gidiyor hersey
  • İlgiyle takip ettiğim konu çok daha ilgiye layık hale geldi

Bütün aşamaları teker teker, ayrıntılı fotoğraflarla anlatmanız çok güzel. Bu kadar titizliğin sonunda çok iyi bir sonuç çıkacağı şimdiden belli.

Elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.