Şimdi Ara

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
17
Favori
89.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be ben bu konuyu nasıl kaçırmışım.

Ellerinize sağlık üstadım gerçekten çok güzel bir iş çıkmış ortaya. Umarım emeklerinizin karşılığını fazla fazla alırsınız.
  • Helal olsun demekten başka birşey demek aklıma gelmiyor
  • halepce,Şehr-i Hüzün,MESUT52_34,byte94,seytancekici&7he mcRp : Çok teşekkürler

Kaldığım yerden devam edeyim sonra yetişmesi daha zor oluyor :

Evet...araba altının zımparalanması soğuk galvaniz/Alt boyası /kaplaması ve astar (Kırmızı astar/perdah) için boyacıda.

Bu arada boş durmıyalım detayları verelim :
    Tavanı komple temizledik.Bildiğiniz üzere wurth pas dönüştürücü vs tatbik edilmişti.Çürük çarık yerler tamir edildi.
    Komple soğuk galvanizleme yapıldı.Üstüne bir kat p.astar atıldı onunda üstüne 1 kat siyah mat boya attık.

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto)

Bagajıda temizledik.İnce bir kat mat siyah boya da bagaja attık.Daha sonra boyacı macun vs işini yapıacka ama şu anda da temiz görünsün istedim.

Sağı solu da temizlendi.

• Tavan kurudu ve işleme hazır hale getirildi.
    Sevgili arkadaşlarım : Kevork,Zeki ve Ali nin sayesinde tavana hem ses sistemi için hemde ısı ve dışarıdan gelen sesin yaılıtımı için ciddi bir izalasyon yapıldı.Bu izalasyondan sonra da daha önce tamirat için kesmiş olduğumuz kuşağıda yerine taktık.
    Başta Kevork kardeşim olmak üzere kendilerine bir kere daha teşekkür ederim :)

Not: Taban vs bir sürü yer daha boyandıktan sonra kaplanacak.

Arka çamurluğu nihai olarak yerine kaynakladık.Yeni parçaları basılan ön çamurluğuda ayarlar için üstüne taktık.

Tabiki bu kadar iş yapıp : Arka cam çitalarını ve camı vs yerine alıştırmadan o çamurlukları kapamadık :)
    Ciddi bir zaman harcadık ama ayarlar tam olunca keyif katsayısı da orantılı bir şekilde artıyor.

Aralıkların mükmemel olmasına daha var ama kabsına göre iyi gittiğini söyleyebilirim.

Malumunuz : Kapı çamurluklar çitalar vs her şey yeni.Bu kadar az ayarla bu halde olmaları bile beklediğimden çok daha iyi diyebilirim.

• Sürücü tarafı arka çamurluğu da geldi.Arabanın üstüne takıp bir kaç düzeltme yaptıktan sonra onu da direkt elektrostatik kaplatmaya götürdüm.

Elektrostatik kaplamasını bitirip tıpkı sürücü tarafı gibi soğuk galvanizleme (Onunda üstüne wurth vs pütürü ) ve diğer işlemlerini bitirmek üzere 'tezgahın' üstüne yatırdım ;)

Yolcu tarafı çürük vs temizlendi soğuk galvanizi ve koruması atıldı.Çamurluk kapanmadan son bir kat daha atıcağım.

Ve yolcu tarafı arka çamurluğuda bitti :)

Bundan sonra : Komple yeni yapılan arka bagajım ve ön cam altı paneli geliyor.Bir kaç ince işini daha bitirip boya faslına başlıyacağım.

• masallah masallah hocam ellerinize saglık valla
  • muhteşem bir çalışma..büyük bir keyifle baştan sona kadar inceledim..tebrik ediyorum..her şey mükemmel.....sabırsızlıkla bitişini bekliyorum.. :) kolay gelsin.....
  • X-Slim&armonix241: Teşekkürler
  • hala bitmedi mi ya
  • tek kelimeyle harika ellerinize sağlık.....heyecanla bekliyorum...
  • Çok güzel bir iş çıkartmışsınız,çıkartmaya da devam ediyorsunuz abi,elinize kolunuza sağlık
  • tek solukta okudum umarım en kısa zamanda yeni fotoğraflar gelir elinize sağlık merakla bekliyorum
  • maghapas: Malesef daha var

By_Crazy_14,emrtgb&Pizza Hot: Teşekkürler
  • Eline koluna sağlık çok iyi gidiyorsun. Maaşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

hala bitmedi mi ya

Benim de tepkim aynen bu oldu. Çok sabır isteyen bir iş gerçekten. Tekrar kolay gelsin.
  • Hocam resim bekliyoruz 59'tanda şöyle ufak bir fly by videosu alırsak mutlu oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

Çok güzel bir çalışma elinize emeğinize sağlık. Discovery Channel'dan farkınız kalmamış

Aslında düzgün bir kamera ile çekip oraya gönderse yayınlayabilirler :) 57 model bel air'in hayata dönüşü diye.

Edit: Bu saatten sonra olmaz tabi :)

baştan yapsınlar

• bunca işlemden sonra bu araba bile çürürse biz boşa yaşıyoruz
  • Tüm forumdaşlara teşekkürler

Film vb çeksek ya sessiz oynatmak zorunda kalırlar ya da biip bippp bipppp den bir şey duyulmaz özellik le benden dolayı

Burada bir sanat eseri mevcut :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OaiWWBUS8yo#at=111

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 16 Temmuz 2011; 17:00:03 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.